Katja Schuurman hard gebasht in Revu: ‘Ze is gestoorde moeder’

Katja Schuurman wordt vreselijk hard gebasht in de Nieuwe Revu. Het tijdschrift schrikt van de fanatieke wijze waarop ze pleit voor de rehabilitatie van Thijs Römer en pakt haar flink aan.

Katja Schuurman © NPO

Het is voor Katja Schuurman ook niet makkelijk: ze is jarenlang met Thijs Römer samen geweest en ze hebben zelfs een dochter samen. Toch lijkt ze vrij gelaten in de misbruikzaak tegen hem te staan. Hoewel de acteur momenteel nog een gevangenisstraf uitzit vanwege het online misbruiken van minderjarige meisjes, is Katja alweer druk met zijn rehabilitatie.

Niet goed bij hoofd

Katja vraagt Nederland om een stukje genade en wil Thijs zo snel mogelijk weer op het witte doek hebben, maar geeft zij als moeder van een jonge dochter daarmee wel het goede signaal? De Nieuwe Revu laat een aantal BN’ers aan het woord om hun mening te geven over de actrice en één daarvan is wel héél fel, namelijk die van Jan Roos.

RoddelPraat-ster Jan benadrukt dat Thijs een ‘veroordeelde smeerlap’ is. “Hij heeft zich in tekst en beeld vergrepen aan heel jonge meisjes. Als Katja denkt dat dat verdedigbaar is terwijl de dochter die ze met hem heeft, in dezelfde leeftijdscategorie valt, dan kunnen we stellen dat ze niet goed bij haar hoofd is.”

Perverse geest

Jan vindt dat Thijs niet meer moet terugkeren op de buis. “Kijk, ik vind dat je mensen altijd een tweede kans moet gunnen, tótdat iemand met zijn poten aan kinderen heeft gezeten, op wat voor manier dan ook. Daarmee verspil je je kans. Het is namelijk een ongelooflijk grove misdaad.”

“De drie vrouwen die aangifte hebben gedaan, waren op dat moment 14, 15 en 16 jaar oud. Thijs vond dat een valse beschuldiging omdat hij een kind in dezelfde leeftijdscategorie heeft en hij noemde zichzelf een weldenkend mens. Nu is hij veroordeeld en heeft hij het toegegeven. Moet je nagaan wat een perverse geest die man heeft.”

Gestoorde moeder

Katja moet daar gewoon afstand van nemen, vindt Jan. “Katja vindt het blijkbaar geen enkel probleem dat haar dochter voor het karretje van haar ex wordt gespannen, die pedoseksuele neigingen heeft. Haar eigen kind werd als alibi ingezet om te vertellen dat hij zich nooit aan meisjes van dezelfde leeftijd zou kunnen vergrijpen.”

“Dat Katja hem dat vergeeft? Dan ben je als vrouw geen knip voor de neus waard. Thijs Römer is een zieke hond en zij is een gestoorde moeder.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman springt wel heel ijverig in de bres voor Thijs Römer. Onsmakelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen