Katja Schuurman krijgt geen rectificatie van Yvonne: ‘Blijf erbij’

Katja Schuurman krijgt geen rectificatie los bij Yvonne Coldeweijer, ondanks haar ontkenning dat ze in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek heeft gezeten. “Ik blijf bij mijn juice.”

Yvonne Coldeweijer en Katja Schuurman © YouTube, NPO

Als het waar zou zijn, dan zou het niemand verbazen, maar volgens Katja Schuurman klopt er toch echt niets van: ze is naar eigen zeggen níet in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek geweest. Sterker nog: de actrice zegt überhaupt al jaren niet in het land geweest te zijn. Een glasharde ontkenning dus, wat ontzettend riskant is als er ooggetuigen zijn.

‘Ik blijf erbij!’

Zou Katja écht het risico willen lopen om ontmaskerd te worden als leugenaar? Yvonne Coldeweijer blijft er in elk geval bij dat haar juice over Katja’s Zuid-Afrikaanse tripje klopt.

Ze schrijft op haar juicekanaal niet verrast te zijn dat de actrice haar vermeende verslavingsproblematiek ontkent: “Katja ontkent uiteraard. Anders was ze ook niet in het geheim weggegaan. Heb net nog iemand anders gesproken die het ook weet. 😉 Dus ik blijf bij min juice!”

Rust en reinheid

Toeval of niet: Katja plaatste een paar dagen geleden – vlak voor de juice – nog een post over dat ze ‘rust en reinheid’ heeft gevonden. “Keep you posted 😉“, staat erbij.

Haar volgers adviseren Katja om ook iets minder exhibitionistisch te zijn. Zo schrijft Laurens: “Lijkt me een goed plan, en misschien iets minder aandacht van anderen en meer geloven in jezelf. Niet bevestiging bij anderen zoeken.”

Volgens Katja heeft haar boodschap in elk geval niets te maken met afkicken.

Instagram

De post van Katja:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman post nog altijd continu sensuele foto's. Past dat nog bij een 48-jarige vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen