Rutger Castricum gespot in strakke legging: ‘Met kontje naar achter’

Rutger Castricum (44) is een ijdele man. Zijn kuif reikt inmiddels tot de studiolampen en eiwitpoeder is plotseling zijn favoriete drankje. “Ik zag hem in de sportschool. In een strakke legging!”

Sam Hagens en Rutger Castricum © SBS 6

Vandaag Inside-collega’s Rutger Castricum en Sam Hagens delen dezelfde sportschool en komen elkaar dan ook regelmatig tegen tussen de dumbbells. Hartstikke gezellig, maar Sam vindt wel dat Rutger zich wat masculiener mag kleden. Het begint inmiddels wel heel ijdeltuiterig te worden, vindt de politiek verslaggever.

Kontje naar achter

Hun baas Wilfred Genee begint erover tijdens een onderonsje voor de rubriek In De Wandelgangen. “Kwamen jullie elkaar nou echt tegen bij de sportschool? Is dat echt waar, of niet?”

Rutger: “Ja, ja, ja, ja.”

Sam doet vervolgens een pikante onthulling: “Weet je wat hij aan had? Een héle strakke legging, een héle strakke legging. Met een zweetbandje op zijn hoofd stond hij zo, met z’n kontje naar achter, voor de spiegel. Écht waar!”

Ongemakkelijk

Het ongemak straalt inmiddels van Rutger af. Hij reageert: “Met z’n kontje naar achter?! Het is ook maar net hoe je dan naar mij kijkt… ‘Met z’n kontje naar achter.’”

Wilfred: “Klopt het of niet?”

Rutger grapt: “Ik had helemaal geen strakke legging aan. Ik had juist een wijde broek aan. Zo’n korte broek had ik aan met van die zakken aan de zijkant, dus het klopt niet. Het klopt niet.”

Groeimaatjes

Sam laat het erbij zitten. “Hahaha. We zijn nu groeimaatjes. We trainen samen.”

Rutger: “Ik doe af en toe zo’n poeder in z’n mond!”

Sam: “Ja, zo’n scoopje!”

Wilfred: “Geweldig!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen