Marcel Levi adviseert Humberto-kijkers: ‘Géén strakke onderbroek!’

Marcel Levi heeft de mannelijke kijkers van Humberto gisterenavond geadviseerd om géén strakke onderbroek te dragen. “Testikels vinden warmte niet prettig. Daarom hangen ze ook.”

Marcel Levi © RTL

Menig iPhone-bezitter zal gisteren even gecheckt hebben over welk model ze beschikken: de Franse toezichthouder heeft de iPhone 12 namelijk verboden vanwege te hoge straling en ook in Nederland dreigt nu een verkoopverbod. Het nieuws werd gisterenavond behandeld in de dagelijkse talkshow van Humberto Tan.

Op sterven na dood

Twan Huys geeft in de uitzending aan dat ook hij even schrok. “Ik heb weinig met techniek. Ik heb een telefoon natuurlijk. Het klinkt heel erg om te zeggen, maar ik moest vanochtend even kijken welk nummer iPhone ik had. Ik dacht: heb ik dat ding eigenlijk? Heb ik een iPhone? Ik zit iets hoger heb ik begrepen. 14, heb ik.”

Chef politiek Elodie Verweij: “Ik heb die 12 jarenlang gehad, dus ik denk dat ik nu echt op sterven na dood ben.”

‘Keep it cool!’

De bekende internist en hoogleraar geneeskunde Marcel Levi stelt zijn tafelgenoten gerust. “Ja, maar keep it cool, hè? Het gaat om elektromagnetische straling. Het gaat niet om radioactieve straling, niet om uv-straling. Het gaat om elektromagnetische straling.”

Elodie: “Dus ik hoef geen jodium te slikken?”

Marcel: “Wat doet elektromagnetische straling met een lichaam? Het warmt het een beetje op. Je krijgt misschien wel een warm oortje van je telefoon.”

Vruchtbaarheid

Humberto vraagt zich af of de iPhone 12 slecht is voor je kruis. “Je had altijd zo’n gerucht dat mannen hun telefoon niet in hun broekzak moeten bewaren, want dat is slecht voor de vruchtbaarheid.”

Dan komt Marcel met zijn onderbroekadvies. “Ja, testikels vinden warmte ook niet prettig. Daarom hangen ze ook een beetje buiten het lichaam. Dat weten heel veel mensen. Je moet ook geen strakke onderbroek aandoen.”

Geen doden

Bezitters van de iPhone 12 hoeven zich in elk geval geen zorgen te maken, meent Marcel. “Het is dus niet dat hier plotseling een enorm gezondheidsrisico speelt. Ze voldoen niet aan de norm, maar het is niet zo dat er nu doden vallen ofzo.”

Humberto: “Oké, gerustgesteld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen