Lucille Werner na vertrek uit politiek weer terug naar Lingo? ‘Ja!’

Lucille Werner heeft besloten om na een kort politiek avontuur alweer te vertrekken uit de Tweede Kamer. Keert ze terug naar de tv-studio? Als het aan de juryvoorzitter van Lingo ligt wél…

Jan Versteegh en Lucille Werner © SBS 6, Instagram

Ooit, over vele decennia, zal Lingo waarschijnlijk als eerst genoemd worden in de necrologie van Lucille Werner. Helaas heeft haar politieke carrière bij het CDA weinig indruk gemaakt. Ze heeft dan ook niet veel bereikt als Tweede Kamerlid. Moet ze dan maar weer terugkeren bij het woordspelletje? En Jan Versteegh uit de studio verdrijven?

Terug naar Lingo?

Jan Pieter Pellemans, die als juryvoorzitter van Lingo jarenlang heeft samengewerkt met Lucille, ziet haar terugkeer in Hilversum in elk geval wel zitten. “Ik zou het enorm toejuichen als ze weer gaat presenteren, want ik vind haar daarin nog steeds een van de beste van Nederland”, zegt hij in de Nieuwe Revu.

Hij vervolgt: “Lucille is ongelooflijk ad rem, kan – van hoog tot laag – met iedereen door de bocht en heeft het in haar vingers om op een grappige manier een quiz te presenteren. Daar heb je er maar weinig van in ons land.”

Lucille’s borsten

Radio-dj Jan Paparazzi, de vroegere sidekick van Robert Jensen, vindt Lucille in elk geval beter bij Lingo passen dan in de Tweede Kamer. “Samen met Robert Jensen ben ik eens kandidaat geweest in Lingo. We beloofden te komen als zij in de uitzending haar borsten zou laten zien en dat deed ze”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Dat ze de politiek in ging, vond ik een rare move. Volgens mij heeft ze buiten Den Haag veel meer in haar mars om een steentje bij te dragen.”

Glas bier

Nee, die vrouw is volgens Jan helemaal niet geschikt voor het vak van politicus. Hij lijkt haar daar ook te licht voor te vinden. “Als ik aan Lucille denk, dan zie ik iemand voor me die met de snelheid van het licht een glas bier kan leegdrinken ken.”

Hij besluit: “Niet normaal. Terwijl ik nog moest beginnen, had zij ‘m al: bam, zo achterover geklokt.’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Jan Versteegh bij Lingo plaats moet maken voor Lingo?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen