Talpa-directie slaat alarm na bizarre factuur Ronald Molendijk: ‘Huh’

Ronald Molendijk ziet er op televisie altijd uit alsof hij net een willekeurig T-shirt uit de wasmand heeft getrokken, maar niets is minder waar. Hij heeft – ook tot verbazing van de Talpa-directie – een stylist.

Ronald Molendijk © SBS 6

Het rommelt in tv-land: er lijkt steeds meer te worden beknibbeld op de peperdure kledingstylisten van BN’ers. Chantal Janzen verschijnt, tot ongenoegen van de stylistenbranche, plotseling steeds in dezelfde kleren op televisie en ook Johnny de Mol zien we tegenwoordig alleen nog maar in zijn afgekraakte bloemetjesoverhemd rondlopen.

Niet terug naar winkel

Het scheelt allemaal een hoop geld; oud-SBS-baas Tina Nijkamp stoort zich al jaren mateloos aan de torenhoge facturen van stylisten. Toen zij er in haar tijd bij de zender wat aan wilde doen, kreeg ze allemaal boze Hart van Nederland-sterren over zich heen. Maar het tij lijkt langzaam te keren…

De Talpa-directie houdt facturen van al die wandelende kledinghangers ook nauwlettend in de gaten, verklapt Patty Brard. Zij zegt in de Shownieuws-uitzending van gisterenavond: “Het allerergste is natuurlijk dat verhaal van Ronald Molendijk, die op een gegeven moment iets had gedragen dat echt niet meer terug naar een winkel kon.”

Talpa-directie grijpt in

Het setje van Ronald kon niet meer gebruikt worden. “Daar werd een rekening voor gepresenteerd bij de Talpa-directie en daar is een telefoontje over gepleegd.”

Hoezo dan? Patty: “Moet je kijken hoe die man eruitziet, dan geloof je toch echt niet dat hij een stylist heeft überhaupt? Ja, ik hou van hem, maar het ziet er toch niet uit in die korte broek? Die schat. En die directie geloofde dus echt niet dat er een stylist was die hem kleedde.”

Rare rekening

De Talpa-directie kon gewoon niet geloven dat die shirtjes van Ronald door een stylist worden klaargelegd, vult collega Bart Ettekoven aan.

“Onze hoofdredacteur kreeg een telefoontje van de financieel directeur die zegt: ‘Ik heb hier een hele rare rekening. Alsof Ronald een stylist heeft. Dat kan niet kloppen!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de stylist van Ronald Molendijk zich rotlacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen