Chantal Janzen opeens steeds in dezelfde kleren: ‘Stylistes woest’

Chantal Janzen verschijnt opeens continu in dezelfde kleren op televisie en haar collega’s doen mee. Het leidt volgens de bekende tv-regisseur Bert van der Veer tot woede bij tv-stylistes.

Chantal Janzen © RTL

Tv-prominent Tina Nijkamp, de voormalig zenderbaas van SBS 6, stoorde zich er al een tijdje aan: programma’s waarin dezelfde presentatoren en juryleden in één aflevering meerdere outfits dragen. Dat betekent dat er op de montagetafel materiaal van meerdere opnamedagen in één aflevering is gemonteerd: behoorlijk opvallend.

Dezelfde kleren

Je moet die tv-sterren gewoon elke opnamedag hetzelfde laten aantrekken, want dan heb je dat probleem niet, aldus Tina. En wat blijkt? Ze hebben er bij Holland’s Got Talent naar geluisterd. Daar hebben Chantal Janzen en haar collega’s plotseling elke opnamedag precíes hetzelfde aan. Dat monteert een stuk makkelijker.

Het is een nieuwe trend, stelt de bekende tv-regisseur Bert van der Veer. “Het verschijnsel viel het eerst te zien in Beat the Champions, de quiz met de bollebozen: Chantal droeg in elke aflevering hetzelfde – ongetwijfeld regelmatig de stomerij gepasseerde – zwarte broekpak. Logisch: zo zijn de kandidaten lekker door elkaar heen te monteren.”

‘Pure broodroof!’

Nu wisselen de sterren van Holland’s Got Talent dus ook niet meer van kleding. “Pure broodroof voor het legertje van stylisten”, noemt Bert het.

Hij heeft met één van hen gesproken. Deze sylist zegt: “We kunnen dit niet accepteren. We leveren nu ook helemaal niks meer, dan gaan ze maar naakt achter die desk zitten.”

Bert: “Chantal liet weten dat een andere oplossing denkbaar moet zijn.”

Fel tegenstander

Tina was overigens in haar SBS 6-tijd al fel tegenstander van al die dure tv-stylisten. Ze wilde het destijds afschaffen bij Hart van Nederland, omdat het een kostenbesparing van zo’n 60 duizend euro per jaar zou opleveren. Tegen die maatregel kwamen de presentatoren van het programma echter in verzet.

Nu, al die jaren later, merkt ook Tina dat het steeds meer gemeengoed wordt om tv-sterren gewoon een hele serie lang precies hetzelfde aan te laten trekken.

Johnny

Ook Johnny de Mol had gisteren in De Kwis met Ballen hetzelfde aan als vorige week, aldus Tina:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Chantal Janzen heel seizoen lang in dezelfde outfit: begrijpelijk dat stylistes woest zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen