Patty Brard vindt parkeerplaatss*ks Martien Meiland geen probleem

Patty Brard heeft absoluut geen moeite met de onthulling dat Martien Meiland aan parkeerplaatss*ks zou doen. “Iedereen die naar over hem doet, kan van mij gewoon de hik krijgen.”

Patty Brard en Martien Meiland © SBS 6, NPO

Het zal Martien Meiland waarschijnlijk voor altijd achtervolgen: de onthulling van de verbannen huisvriendin Caroline van Eeden dat hij aan parkeerplaatss*ks zou doen. Dat gerucht kreeg donderdagavond een enórm podium: Wilfred Genee besteedde er minutenlang aandacht aan in Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland.

‘Krijg de hik!’

Caroline voelt zich door het slijk gehaald door de Meilandjes en komt nu met een boek waarin ze alle sleaze and dirt over de tv-familie op straat gooit. De parkeerplaatspret van Martien is daar onderdeel van. Hoe Wilfred dat nu al weet? Hij onderhoudt volgens Evert Santegoeds warme banden met de schrijfster van Caroline’s boek: Valérie Lempereur.

Van Patty Brard kan die Caroline de rambam krijgen. Ze zegt aan de desk van Shownieuws: “Ik ben dol op de Meilandjes. Ik vind het een heerlijke familie en een ieder die naar doet over Martien, kan wat mij betreft de hik krijgen. Ik vind het gewoon heerlijke mensen. Echte oprechte mensen.”

S*ksleven

Patty heeft geen moeite met de onthullingen over Martiens intieme leven. “Als we het over zijn s*ksleven gaan hebben… Ja, jongens, daar heeft hij zelf al van alles over gezegd, dus daar hoeven we verder niet…”

Collega Bart Ettekoven: “Jij bent nog niet Meiland-moe?”

Patty: “Nee, ik ben nog helemaal niet Meiland-moe. Ik blijf met open mond… Je zou bij mij ook het hele jaar Bed & Breakfast gewoon op hetzelfde tijdstip kunnen doen.”

Nieuwe verhaallijn

Evert Santegoeds roept steeds dat het wel gedaan is met Chateau Meiland, maar Patty denkt dat de tv-familie blijft verrassen met nieuwe verhaallijnen. “Ze hebben bijvoorbeeld een nieuwe huishoudster binnengehaald.”

Ze besluit: “Ik hou gewoon van gewone mensen. Dat intrigeert mij enorm en ik kan bij hen… Hoe die relatie tussen die Erica en Martien is, die openheid en die dochter die een kopie van haar vader is. Ik kan gewoon de hele dag zo blijven kijken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de onthulling over parkeerplaatss*ks schadelijk is voor Martien Meiland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen