Yvonne onthult: ‘Aan déze BN’er wilden Meilandjes me koppelen!’

Het is iets waar Yvonne Coldeweijer zich verre van moet houden: klieken met BN’ers. De Meilandjes deden een poging om haar te strikken voor Chateau Meiland VIPS. Eindstand? Mislukt.

Erica Meiland en Yvonne Coldeweijer © SBS, YouTube

Erica Meiland heeft onthult dat Yvonne Coldeweijer is uitgenodigd voor een van de afleveringen van hun nieuwe BN’er-programma Chateau Meiland VIPS, maar dat ze heeft geweigerd om mee te doen. Volgens de realityster puur en alleen omdat ze op het punt stond om te bevallen, want anders was ze volgens haar wel gekomen. Hoe zit dat precies?

Geen idee

Yvonne vertelt dat dat inderdaad een factor was. “Ze had me in november benaderd voor februari. Ik ben in december bevallen. Ik zei in november: ‘Ik weet niet hoe dat is om een kind te krijgen. Ik weet niet of ik dan…’, want zij wilden dan een overnachting in hun chateau, hotel, pension. Ik zei: ‘Ik weet niet of ik dat dan wil. Ik heb geen idee.'”

De sapkoningin vervolgt in De Juice Show: “Ze zei: ‘Kunnen we hier dan ‘in optie’ zetten?’ Ik zeg: ‘Misschien. Wat is precies de bedoeling?’ Toen bleek dat ze twee BN’ers zouden gaan opvangen en leuke dingen mee doen. Ik dacht al: ze gaan dan een muur beklimmen ofzo, ik heb daar niks mee. Ik doe nooit tv-dingen, omdat ik dat niet nodig heb.”

Niet met Wibi

Nou ja, Yvonne zit soms toch wel in RTL Boulevard om juice over een BN’er door te nemen, zoals laatst met Özcan Akyol? “Ze zeiden dat ze met een cameraploeg zouden komen. Ik zei: ‘Wat denk je zelf? Dat vind ik een beetje overdreven. Ik neem wel een filmpje op.’ Ik ga toch niet een hele cameraploeg in mijn huis nemen om Eus af te fikken?”

Hoe dan ook: met welke ’tegenspeler’ probeerden de Meilandjes om Yvonne over te halen? “Ze zeiden: ‘Wij hebben een heel leuk idee. Jij in combinatie met Wibi Soerjadi.’ Ik zei: ‘Wil je dat er mensen kijken?’ Niks over Wibi, maar dat is helemaal niet boeiend, mij met Wibi. Dat is niet juicy.”

Bert dan?

Yvonne eiste iets spraakmakenders. “Als je dan een keer op tv gaat, dan moet je mij naast Glenda afzetten. Leuk. Dus ik zei: ‘Mevrouw van het program, Wibi, daar ga je de wedstrijd niet mee winnen. Heel eerlijk. Wie heb je nog meer in de aanbieding?’ ‘Ik ga overleggen’, zei ze.”

Waar kwam team-Meiland uiteindelijk mee? “Zij zegt een dag of twee later: ‘Ik heb iemand voor je. Bert van Leeuwen. Van het diner.’ Ik zei: ‘Dit gaat het niet worden.’ Ik zei: ‘Heb je Glenda wel gevraagd?’ Ze zei: ‘Ik heb het wel gevraagd, maar die reageert niet.'”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen