Sylvie Meis verbijstert Renze Klamer: ’800.000 euro aan tassen?!’

Het nieuws dat er is ingebroken bij Sylvie Meis en dat daarbij voor 800.000 euro aan peperdure Hermès-tassen is buitgemaakt, verbijstert Renze Klamer. “Wat zijn dat voor dingen?!”

Sylvie Meis en Renze Klamer © Instagram, RTL

Sylvie Meis heeft haar peperdure collectie tassen onlangs geëtaleerd op Instagram en dat is natuurlijk niet zo handig. Waar de gewone man door reclamefolders bladert op jacht naar mooie aanbiedingen, struinen criminelen Insta af om te kijken wat de rijken der aarde allemaal etaleren. Dat deed Sylvie en nu zijn ze het komen halen.

Echt heftig

Talkshowhost Renze Klamer behandelde het gisterenavond als breaking news. “Er komt net nieuws binnen: Sylvie Meis was dit weekend ook uitgenodigd voor de première van Barbie in Berlijn en terwijl zij dacht even te kunnen ontspannen is er dus voor 800.000 euro aan sieraden en Hermès-tassen buitgemaakt in haar appartement in Hamburg.”

Zijn sidekick Tina Nijkamp daarop in zijn talkshow op RTL 4: “Dat vind ik wel echt heftig. Je hoort het steeds vaker dat al die beroemdheden worden beroofd.”

‘Wat is dat?!’

Renze vindt het buitensporig dat Sylvie zulke dure tassen heeft. “Gelukkig was ze er zelf niet bij. Ik dacht wel toen ik het las: 800.000 euro aan Hermès-tassen?! Wat zijn dat voor dingen?”

Tina: “Ik heb wel eens zo’n reportage met haar gezien in de Beau Monde en dat soort bladen en haar inloopkast is zo ongeveer net zo groot als mijn hele huis.”

Renze: “Acht ton aan tassen! Van één merk!”

Beveiliging

In de wereld van de celebrities is dit heel gewoon, zegt filmjournaliste Noa Johannes. “Als je naar het filmfestival in Cannes gaat dan is er ook heel veel beveiliging voor die dure Cartier-sieraden die ze dan dragen en mogelijk gestolen worden.”

Renze: “Ik hoop dat ze verzekerd is. Ik heb geen Hermès-tas liggen. Misschien sowieso beter.”

Volgens Evert Santegoeds is Sylvie na de inbraak alweer gespot. “Zonder tas. Een veeg teken.”

Instagram

De plaats delict:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sylvie Meis etaleerde onlangs haar hele inloopkast op Instagram. Ook een beetje dom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen