Nieuwe miljonair Sylvie Meis: ‘RTL Boulevard? Nooit van gehoord!’

In de categorie ongeloofwaardig: het nieuwe liefje van uitgerekend Sylvie Meis beweert geen idee te hebben wat RTL Boulevard is. “Boulevard? RTL? Nooit van gehoord”, luidt zijn act.

Sylvie Meis en Wim Beelen © RTL

Sylvie Meis heeft weer een nieuwe miljonair aan de haak geslagen en daar wil ze graag álle aandacht voor, zodat ze vervolgens kan spelen dat ze helemaal geen aandacht wíl. De societyster en haar sloopmiljonair Wim Beelen zijn zaterdag door een verslaggever van RTL Boulevard gespot bij een voetbalwedstrijd van haar zoontje Damian.

Voetbalfan

Presentator Daan Nieber is er trots op. “Wij waren erbij, allemaal door een zeer scherpe redacteur-verslaggever. Paul. Die zag namelijk dat zij postte dat ze vandaag in Nederland was en toen ging hij kijken: o, moet Damian dan spelen? Inderdaad, hij moest spelen, dus hij is daar met z’n telefoon naartoe gegaan.”

Collega Frank Dane: “Iedereen werd ook weggestuurd met camera’s, hè? Maar Paul bleek ook voetbalfan te zijn, dus…”

Daan: “Ja, dus hij kon daar gewoon naar binnen.”

‘Nooit van gehoord!’

Wat zien we op de beelden? Daan: “Kijk, hier zien we haar lopen. Hij vertelde dat hij naar Sylvie toe is gelopen met de vraag: ‘Mag ik je wat vragen?’ Ze zei: ‘Dat is privé, daar wil ik het niet over hebben.’ Toen is hij ook naar Wim Beelen gegaan en hij zei: ‘Boulevard? RTL? Nooit van gehoord.’”

Frank: “Nou zeg.”

Daan: “Ja, ik weet niet onder welke steen die man heeft geleefd.”

Gesloopt

Mediakenner Rob Goossens vindt het ongeloofwaardig. “Als we zeggen dat er hier nog wel een studio gesloopt mag worden, dan komt hij ineens wel, denk ik.”

Daan: “Misschien kijkt hij alleen maar NPO 1. Dat weet je niet. Dat kan ook. Maar hij wilde dus liever ook niet praten. Helemaal prima.”

Slaboom

Er gaan de laatste tijd veel verhalen over Wim en dan vooral over zijn vermeende agressieprobleem. Op de beelden van RTL Boulevard lijken we daar wel een flard van te zien, want als Sylvie en Wim wegrijden in zijn Bentley, dan gaat dat echt heel erg agressief.

Sterker nog: die sloopmiljonair rijdt bijna een slagboom omver. “Dat gaat maar net goed”, concludeert Frank.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De nieuwe miljonair van Sylvie Meis zegt nog nooit van RTL Boulevard te hebben gehoord. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen