‘Sylvie Meis wil in nieuw appartement écht geen PAX-kast meer’

Sylvie Meis en haar nieuwe liefje Wim Beelen zijn volgens de mensen van Shownieuws op zoek naar een nieuw appartement in Amsterdam. “En daar wil ze absoluut geen PAX-kast in.”

Sylvie Meis © YouTube

Er is sinds een aantal maanden weer een nieuwe liefde in het leven van Sylvie Meis, namelijk sloopmiljonair Wim Beelen. Veel mensen denken dat dit weer de zoveelste passant is en dat ze hem puur op zijn banksaldo heeft uitgekozen. Het valt daarnaast op dat Wim er relatief sullig uitziet, maar dat zou uit pr-overwegingen zijn. Maar wacht even… Sullig?

3 à 4 miljoen euro

Volgens Yvonne Coldeweijer is sloper Wim alles behalve sullig en staat hij zelfs bekend als een agressieveling. Gelukkig krijgt hij weinig mee van al die roddel en achterklap, want zelfs van RTL Boulevard heeft hij naar eigen zeggen nog nooit gehoord. Hoe dan ook: nu, een paar maanden later, zijn Sylvie en Wim nog steeds samen.

Sylvie bewoont een luxueus huurappartement in Hamburg, maar volgens Shownieuws zijn de twee nu op zoek naar een penthouse in Amsterdam. “Ze kijken niet naar sociale huurwoningen, dat moge duidelijk zijn. Een beetje 3 à 4 miljoen plus, bijvoorbeeld een penthouse in Amsterdam-Zuid, hebben we ons laten vertellen”, zegt Bart Ettekoven.

Netto twee weken

Gaat dat allemaal niet een beetje snel? “Ze schijnen echt wel het een en ander bezocht te hebben, dus Sylvie laat er geen gras over groeien. Als we even gaan tellen: ze hebben elkaar natuurlijk begin september leren kennen. Dat is vier maanden en daarvan heeft ze nog drie weken in Griekenland gezeten voor de opnames van Love Island.”

Sylvie is ook nog een week op de Malediven geweest. “Dus daar kun je dus een maand van af trekken. Daarnaast heeft ze ook nog wat werk in Duitsland, dus ik denk dat ze elkaar netto twee maanden kennen, maar ja, het is wel des Sylvies…”

Gefacetimed

Anouk Smulders springt vervolgens in de bres voor Sylvie. “Nou ja, jij zegt ‘twee maanden kennen’, maar als je weg bent, heb je ook heel veel contact met elkaar. Niet live, maar ze zullen elkaar wel plat gefacetimed hebben.”

Bart: “Maar we weten van haar, ook als we naar haar verleden kijken, dat ze van een lekker beetje doorlopen houdt. Stilstand is achteruitgang in haar beleving.”

Tja, dat is één ding dat zeker is. Sylvie kan inmiddels beginnen met het versieren van haar tenen, zoveel verlovingsringen heeft ze door de jaren heen al gescoord…

Hipper

Anouk vindt overigens wel dat die sloopmiljonair een goede metamorfose heeft gehad van Sylvie. “Weet je wat me opvalt bij die mannen? Dat ze in de loop van de tijd dat ze met haar zijn knapper of verzorgder eruitzien.”

Patty Brard: “In elk geval hipper, want dat zie je bij hem ook. Je ziet bij Wim echt gewoon een andere man verschijnen. Helemaal anders aangekleed. Nog even een nieuwe bril en dan is hij best knap.”

PAX-kast

Terug naar de huizenjacht in Amsterdam. Bart: “Ze zijn in elk geval dus in het duurdere segment aan het kijken. Ze schijnt wel behoorlijk wat noten op haar zang te hebben, want ze schijnt een dure kast te willen enzo, want in haar oude appartement, haar huurappartement in Hamburg, daar staan – met alle respect – de PAX-kasten van Ikea.”

Ja, die tassencollectie ter waarde van 800.000 euro die bij Sylvie is weggehaald, stond gewoon op PAX-plankjes. ” Waar niets mee is, want die hebben we ongeveer allemaal staan in Nederland, geloof ik…”

Maar dát wil ze volgens Bart dus niet meer. Volgens hem heeft ze daarom haar zinnen gezet op een ambachtelijke meubelmaker.

Instagram

Sylvie Meis tussen de PAX-kasten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is sloopmiljonair Wim Beelen de liefde van Sylvie Meis' leven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen