Broertje Tim Hofman vindt dat Sylvie Meis veel te groot hoofd heeft

Sam Hofman, een van de omstreden broertjes van Tim Hofman, vindt dat societyster Sylvie Meis een veel te groot hoofd heeft in verhouding tot haar lichaam. “Maar ze is wel lekker.”

Sam Hofman en Sylvie Meis © Instagram, YouTube

Door haar nieuwste relatiebreuk is Sylvie Meis de laatste tijd weer veel in het nieuws geweest. Het is ook Sam en Rijk Hofman, de omstreden broertjes van Tim Hofman, niet ontgaan. Ze brengen het ter sprake in hun podcast Broers, dat bekendstaat als discutabel omdat ze daarin extreem veelvuldig met het woord ‘kanker’ schelden.

Lekkere naam

Als Rijk de relatiebeuk van Sylvie ter sprake brengt, merkt Sam (foto) op: “Laat even een foto zien van wie dat is, ook alweer. Zij klinkt gewoon heel lekker.”

Rijk: “Ja, Sam, ze is even lekker als Yolanthe Cabau.”

Sam: “Yolanthe Cabau is toch ook gewoon een heel lekkere naam?”

Rijk: “Nee, Sam, want onze moeder heet Jolanda.”

Sam: “Dat vind ik geil.”

Mercedes Tony

Rijk vindt dat Sylvie een goede naam heeft. “Sylvie Meis is een sexy naam. Of Mercedes Tony. Dan ben je het echt met een kamper aan het doen, hahaha.”

Sam: “Kanonnen, wie is dit?”

Rijk: “Dat is een ex-vrouw van een voetballer van vroeger.”

Sam: “Ja, kanker. Dat is net als de ex van André Hazes.”

Te groot hoofd

Volgens Rijk is Sylvie een vreselijke vrouw. “Ik denk dat je met haar alleen maar ruzie hebt. Ja, kijk, ik denk dat Yolanthe Cabau gewoon echt een leuke vrouw is. Daar zou je echt gewoon de rest van je leven mee kunnen spelen. Sylvie Meis maakt denk ik alleen maar ruzie.”

Sam vindt de grootte van haar hoofd ook een minpunt. “Ja, die maakt denk ik alleen maar dingen kapot. Dan koop je als multimiljonair een mooie auto en dan gaat zij er met een huissleutel langs. Kijk ook hoe groot haar hoofd is in vergelijking met haar lichaam.”

Rijk: “Oehoeh, inderdaad!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Broertje Tim Hofman vindt dat Sylvie Meis te groot hoofd heeft. Heeft hij recht van spreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen