Sylvie Meis krijgt tip van Yvonne na break-up: ‘Je staat voor aap!’

Sylvie Meis krijgt na haar zoveelste break-up een welgemeend advies van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin adviseert haar om niet langer te downdaten. “Je staat voor aap!”

Sylvie Meis, Wim Beelen en Yvonne Coldeweijer © Instagram

De meest recente liefdesrelatie van Sylvie Meis (45) is alweer op de klippen gelopen. Ze is aan de kant gezet door sloopmiljonair Wim Beelen (48) en daarmee is de vrouwelijke Gordon weer eens alleenstaand. Het pijnlijke is: bij elke nieuwe vlam van Sylvie weet je inmiddels dat het op de klippen gaat lopen – de vraag is alleen hoe lang het duurt.

Downdaten

Die Wim was wel een beetje een vreemde eend in de bijt: hij was nou niet typisch een man waar Sylvie op zou vallen. Ze heeft hem flink in de metamorfose gegooid, maar daarvoor leek het wel een soort mislukte imitatie van koning Willem-Alexander. “Sylvie is aan het downdaten”, concludeerde Yvonne Coldeweijer al direct.

Downdaten betekent dat je iemand datet die als minder gezien wordt dan jijzelf; in dit geval staat Wim beduidend minder hoog op de societyladder. Nu haalt Yvonne haar gelijk. “Je verwacht het niet”, luidt haar reactie op de nieuwste Sylvie-breuk. “Wanneer je downdatet omdat je desperate bent en zelfs hij wil je niet. 😂”

Wim weigert

De breuk komt bij Wim vandaan. Hij schrijft op Insta: “Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zonodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen.”

Hij vervolgt: “Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past. Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen. Veel succes in je leven. Je bent een een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt.”

Tip van Yvonne

Welk advies geeft Yvonne nu aan Sylvie? “Even zonder gekheid Syl, luister dan ook naar mij! Je moet niet downdaten. Je staat voor aap, want iedereen ziet dat je die afslag neemt en vervolgens ben je toch te intimiderend voor zo iemand. Die kan jouw level helemaal niet bijhouden, joh.”

Ze vervolgt: “Gewoon vissen in je eigen vijver, meid. Ook al is het een heel klein kutvijvertje. So be it. Anders maar single, want je krijgt anders echt een desperate imago. Stop ermee, met die onzin! Je hebt hem nooit leuk gevonden en je weet het. En hij weet het ook.”

Instagram

Sylvie krijgt vernietigende reacties op de post die ze vandaag heeft geplaatst:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen