Fidan Ekiz bekent live op televisie: ‘Thierry Baudet heel erg sexy’

Fidan Ekiz, presentatrice van Op1, heeft gisterenavond live op televisie toegegeven dat ze Thierry Baudet in zijn begintijd héél erg sexy vond. “Ja, als je kijkt wat er allemaal rondloopt…”

Thierry Baudet en Fidan Ekiz © RTL, SBS

Het is maar goed dat Fidan Ekiz aan de talkshowtafel van Op1 een beetje in het gareel wordt gehouden door Sven Kockelmann, want aan tafel met Hélène Hendriks en Eveline Stallaart ontaardde het gisterenavond in De Oranjezomer al snel in een theekransje. Op een gegeven moment ging het erover welke mannelijke politici ‘sexy’ zijn.

Sexy Thierry

Gastvrouw Hélène: “Fidan, wie vind jij eigenlijk een sexy politicus?”

Fidan bekent daarop: “Ik denk Hans van Mierlo in zijn jonge jaren. Ja, toch? Een heel charismatische, charmante man. Dat hij met zijn regenjas zo over straat ging. En ik denk, ook weer in zijn begintijd – er is nu blijkbaar niks: Thierry Baudet. Toen hij net was begonnen dacht ik: als je kijkt wat daar allemaal rondloopt, is dat toch wel…”

Zwembadfoto

Dan verschijnt de beroemde zwembadfoto van Thierry in beeld. “Niet vanwege deze foto!”

Nu is ze overigens niet meer op Thierry. “Nu niet meer, maar toen wel.”

Wat vindt Eveline Stallaart er eigenlijk van dat Thierry destijds naakt op een zwembadrand is gaan liggen? De seksuologe: “Ik vind het moeilijk. Was hij toen echt al politicus? Ik vind het een bijzondere keuze, laat ik het zo zeggen. Ik zou het zelf niet doen.”

Fidan: “Weet je wie mooi is trouwens, bedenk ik me? Gunay Uslu. Dat is een sexy, mooie vrouw.”

‘Helpt het?’

Hélène: “Helpt het of helpt het niet als je een mooie politicus bent? Of zit het je tegen?”

Eveline: “Nee, ik denk wel dat het mee kan zitten, omdat ik denk dat mensen dan toch nog liever horen wat je te zeggen hebt. Het klinkt kort door de bocht, maar ik denk toch dat dat het geval is. Dat mensen het fijn vinden om naar je te kijken en te luisteren.”

Oranje-geel

Terug naar Thierry op die zwembadrand. Had Fidan daar niet graag naast gelegen? Nee, dat niet. Ze heeft namelijk een hekel aan zonnebaden, bekende ze onlangs in haar Telegraaf-column.

De reden? Fidan lijkt dan aan het eind van de dag op een soort Oempa Loempa. “Ik word nooit mooi bruin. Eerder oranje-geel. En ik krijg vlekken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen