Bizar: Sylvie-ex Wim Beelen strandt met autopech voor BLVD-pand

Wim Beelen, de nieuwste ex van Sylvie Meis, geeft merkwaardig genoeg alleen maar verklaringen en reacties aan RTL Boulevard. Waarom is dat eigenlijk? “Hij had een lekke band.”

Sylvie Meis en Wim Beelen © Instagram, AT5

Het is heel opvallend: Wim Beelen had medio november naar eigen zeggen nog nooit van RTL Boulevard gehoord, maar tegenwoordig heeft hij de showrubriek op speed dial staan. Nu hij zijn relatie met Sylvie Meis heeft beëindigd, heeft hij alleen een reactie gegeven aan RTL Boulevard. En daar zit een merkwaardig verhaal achter…

Grappig verhaal

Daphne Bunskoek brengt het ter sprake in de Boulevard-uitzending van gisterenavond. “Wij hebben Wim als enige gesproken. Hoe komen wij eigenlijk aan zo’n goede band met Wim? Want eigenlijk is dat best een grappig verhaal.”

Verslaggever Aran Bade legt het uit. “Ja, heel grappig, want Wim wilde eigenlijk helemaal geen contact met de pers. Wat is er gebeurd? Hij heeft een lekke band gekregen met zijn Bentley – dat kan dus ook met een Bentley – voor onze redactie. De redactie van RTL Boulevard.”

Gat in de lucht

Die lekke band werd door de Boulevard-redactie met gejuich ontvangen. “De een springt dan een gat in de lucht, zoals wij, want wij zijn naar buiten gegaan. Onze collega’s hebben Wim toen een kop koffie aangeboden en toen heeft hij even met ons gesproken.”

En toen? “Wij zijn uiteraard ook zeer betrouwbaar, dus hij zei: ‘Ik vind het een hartstikke fijn contact, ik sla je nummer even op’, en dat is gebleven. Hij zegt: ‘Wat recht is, is recht, en wat krom is, is krom bij jullie en daar hou ik van.’”

Niet bij ex

Om die reden is Wim tegenwoordig heel loslippig tegen Boulevard. “We hebben vandaag dus ook wat meer gehoord. Hij vertelt ook dat hij niet terug is bij zijn ex; dat wil hij nog even benadrukken.”

“Er is geen ander in het spel. Hij zegt: ik ga weer weg in het wereldje waar jullie je in begeven, want ik vind het vreselijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sylvie Meis überhaupt verliefd was op deze Wim Beelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen