Sylvie Meis gespot met gezicht op onweer: ‘Bom barstte in Dubai’

Sylvie Meis is weer eens gedumpt, ditmaal door sloopmiljonair Wim Beelen. Wat is er toch gebeurd? Met oudejaarsavond waren ze nog samen in Dubai… “De bom is daar gebarsten.”

Wim Beelen en Sylvie Meis © Instagram

We hebben het wel de hele tijd over Gordon en zijn flitsverlovingen, maar Sylvie Meis is nog drie keer zo erg. Die heeft steenrijke lovers bij de vleet, maar die nemen altijd binnen no time weer de benen. Het vermoeden van critici is dat Sylvie zóveel met uiterlijk vertoon bezig is, dat het op een gegeven moment ondraaglijk wordt voor haar dates.

Dure restaurants

Nu is Sylvie weer aan de kant gezet door sloopmiljonair Wim Beelen, terwijl ze samen nog oudejaarsavond vierden in Dubai. Mét zijn dochters erbij. Wat is er gebeurd? “Ik heb een aantal mensen gesproken vandaag die toevallig op hetzelfde moment verbleven in dat Royal Atlantis-hotel”, onthult showkenner Bart Ettekoven in Shownieuws.

Een kamertje begint daar op zo’n 2.000 euro per nacht. “Dat is een heel dure vakantie geweest, maar wel een vakantie waar de ogen van Wim in ieder geval open zijn gegaan. Sylvie schijnt er niet heel blij uitgezien te hebben. Zij houdt van uitgaan, eten in dure restaurants, zich verkleden, mooie jurken, fotootjes maken ervan, naar een leuke club gaan.”

Gezicht op onweer

En Wim dan? “Hij zag het meer als een soort gezinsvakantie. Zijn dochters waren ook mee. En daar schijnt het toch wel mis te zijn gegaan. Daar is hij echt tot de ontdekking gekomen: jij bent een heel andere vrouw dan de man die ik ben, dit hoort gewoon niet bij mij.”

Sylvie vond het echt dóódsaai met die Wim, aldus Bart. “Ze liep daar echt met een gezicht op onweer rond in dat Dubai. Zij wilde naar die clubs en die dure restaurants en hij had zoiets van: laten we gewoon gezellig gourmetten.”

‘Succes verder’

Wim heeft de breuk naar buiten gebracht en doet vrij kil over Sylvie. Hij wenst haar bijvoorbeeld succes met de rest van haar leven. “Dat zegt mij ook dat ze elkaar niet meer gaan zien en spreken”, zegt showkenner Jordi Versteegden bij De Telegraaf.

Wat vindt Jordi nou het opvallendst aan deze break-up? “Hij heeft ook nog gezegd dat hij ‘gewoon Wim wal blijven’. Dan denk je ook: heeft Sylvie jou in een bepaald leven willen meenemen? Wilde Sylvie voor haar imago dat hij toch vaker meeging op rode lopers en had hij daar geen trek in?”

Liever in een bouwkeet dan op de rode loper. En zo zien we Sylvie voorlopig weer in haar eentje flaneren…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Sylvie Meis als een lege huls?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen