Zoon Caroline Tensen verschijnt beschonken in studio Eva Jinek

Bob Wisse, de zoon van Caroline Tensen, is flink beschonken verschenen in de studio van Eva Jinek. Hij blijkt vlak voor de uitzending half dronken te zijn gevoerd door zijn bekende moeder.

Caroline Tensen en Bob Wisse © Instagram

Caroline Tensen verschijnt tegenwoordig in elk programma om over de overgang te praten. Ze was een paar weken geleden bij Eva Jinek om over haar overgangsboek te kletsen en anderhalf jaar geleden zat ze daar ook al, maar toen ter promotie van haar overgangsdocu. Die keer ging ook haar zoon Bob Wisse mee.

‘Nee, dat kan niet’

Ze waren bij Jinek namelijk wel benieuwd naar de ervaringen van Bob, vertelt Caroline in gesprek met de Party. “Toen ik voor de promotie van de docu naar Eva Jinek ging, wilden ze graag mijn zoon Bob ook in de studio hebben. Dat wilde hij wel. Maar ik dacht nog: daar komt hij op terug.”

Stiekem vreesde Caroline een beetje voor een afhaker. “Dus ik maakte hem twee dagen van tevoren duidelijk dat hij niet kon afzeggen, maar dat kwam wel goed. Op de dag zelf: ‘Mam, ik ga het echt niet doen.’ Ik zei dat dat dus niet kon.”

Drie gin-tonic

Caroline heeft haar zoon toen dronken gevoerd en onder druk gezet. “Ik heb er drie gin-tonic bij hem ingegooid en heb tegen Eva Jinek gezegd dat hij nerveus was. Zij stelde hem gerust en hij heeft het geweldig gedaan.”

Uiteindelijk was Bob ook wel tevreden. “Na afloop stroomde zijn telefoon vol met mooie berichtjes dat hij het goed had gedaan en dat moeders van zijn vrienden hetzelfde hadden gehad, maar dat zij als jongens het er nooit over hadden gehad.”

‘Hij is er prima mee’

Die berichten deden Bob goed, aldus Caroline. “Des te meer zag Bob in hoe belangrijk het is dat hij het als zoon ook had moeten weten wat zijn moeder doormaakte, en wat er allemaal kan gebeuren met een vrouw in de overgang.”

Ze besluit: “Mensen beginnen er nog steeds weleens over als hij ergens is. Hij is daar helemaal prima mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De zoon van Caroline Tensen verschijnt halfdronken op tv omdat mama hem zo pusht. Grensoverschrijdend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen