Hoe gaat Caroline Tensen om met lange werkdagen? ‘Soms 4,5 uur’

Caroline Tensen wordt wel eens oppervlakkigheid verweten; alsof ze de hele dag bij Leco van Zadelhoff in de kappersstoel hangt. Maar niets is minder waar. Ze blijkt een werkpaard.

Caroline Tensen © RTL

Mensen die fulltime werken gaan zo’n 36 à 40 uur per week naar hun werk. Vreemd, vinden ze op het Mediapark in Hilversum. Daar denken de grote sterren van ons land dat een uurtje per dag al ’topsport’ is. Hoe zit dat met Caroline Tensen? Hoeveel werkt die vrouw eigenlijk voor al die tonnen die ze van alle kanten toegestopt krijgt?

Energie verdelen

Nou, dat moeten we dus niet onderschatten. Caroline werkt zich helemaal het lazarus, vooral als ze draaidagen van Eén tegen 100 heeft. “Ik neem zo’n drie shows per dag op”, legt ze uit in de TROS Kompas. “Je staat drie keer per dag minstens anderhalf uur op de vloer, met telkens honderd spelers.”

Wow, maakt die Caroline nou gewoon werkdagen van 4,5 uur? Hoe doet ze dat? “Je moet je energie goed verdelen en gefocust zijn”, legt ze uit. “En als ik op een dinsdagochtend de studio in ga, moet ik echt bedenken: oké, het is nu zondagavond halftien.”

Weekje werken

Alle gekheid op een stokje: tussen die 4,5 uur werken zitten natuurlijk ook nog wat pauzes en er zal af en toe best wat uitloop zijn. Voor je het weet komt ze nog in de buurt van die achturige werkdag ook.

Dat is inderdaad best pittig. Maar wacht eens even… Zo lang zijn die seizoenen van Eén tegen 100 toch helemaal niet? En dan draait ze drie afleveringen op een dag? “Ja, dus in een week hebben we een heel seizoen gedaan.”

Ah, dan blijven er nog zo’n 50 weken over. Genoeg ruimte om haar energie te verdelen dus. Fijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Caroline Tensen 'verdeelt haar energie' voor een 4,5 uur durende werkdag. Koekoek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen