‘Caroline Tensen is slechts één miljoen euro rijker dan haar kapper’

Opvallend: de grote A-ster Caroline Tensen is slechts één miljoen euro rijker dan haar kapper Leco van Zadelhoff, blijkt uit onderzoek van weekblad Party. “Hij is dan ook toonaangevend.”

Caroline Tensen, Leco van Zadelhoff en Leontine Ruiters © Instagram

Caroline Tensen en Leco van Zadelhoff demonstreren om de haverklap dat de tv-wereld echt in een enórme bubbel zit. Die twee doen altijd alsof ze een soort wereldwonder op d’r hoofd heeft liggen. Alsof hemel en aarde bewegen als ze in zijn kappersstoel gaat zitten. En toen d’r haar tijdens een reis in India even in de war zat? Kermen! Schreeuwen! Gillen!

Wie is het rijkst?

Oftewel: die vrouw kan niet zonder haar favoriete poederkwast. En het mag allemaal wat kosten. “Maar wie heeft de meeste euro’s vergaard? Oftewel: wie van de twee heeft het grootste vermogen?”, luidt de onderzoeksvraag van een onthullend artikel in weekblad Party.

Een team van Party heeft alle papieren van haar bedrijf Working Girl doorgespit. “Het eigen vermogen van haar bedrijf bedraagt iets minder dan 600 duizend euro. Verder bezit zij samen met haar man Ernst-Jan een huis in Amsterdam. Deze kocht ze in 2011 voor een onbekend bedrag en liet er wel een hypotheek op vestigen van 650 duizend euro.”

4 miljoen euro

Inmiddels rust er een flinke overwaarde op die woning, weet Party. Hoeveel is onduidelijk en ook andere financiële gegevens ontbreken helaas. Dan doet de journalist van dienst zijn vinger even onder de kraan. “Caroline wordt in totaal geschat op een vermogen van rond de vier miljoen euro”, klinkt het vervolgens.

Een sterk staaltje nattevingerwerk. Nu door naar de vergelijking met Leco. “Verslaat ze daarmee haar vriend en visagist Leco van Zadelhoff?”

Forse groei

De jaarrekeningen van Leco’s Style & Beauty BV zijn ook even doorgenomen. “De laatst bekende cijfers van 2022 laten zien dat het bedrijf van Leco een eigen vermogen bezit van 617 duizend euro. En dat is een forse groei, want twee jaar eerder bedroeg het eigen vermogen nog ‘slechts’ 379 duizend euro.”

Hartstikke mooi allemaal. “Hoeveel geld Leco op zijn bankrekening heeft staan, is niet bekend, maar zijn huis meegerekend zal hij zeker een vermogen van rond de 3 miljoen euro bezitten.”

Miljoen euro

Caroline is volgens Party dus 4 miljoen euro waard en Leco 3 miljoen euro. Een miljoen euro verschil dus maar. Wil de Party een makkelijke of een moeilijke vraag?

Nou, laten we maar een makkelijke doen: wie is de rijkste van de twee? “Het moge duidelijk zijn wat het antwoord is op die vraag: Caroline Tensen!”

Hoera!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leco van Zadelhoff heeft slechts één miljoen minder dan Caroline Tensen. Wat zegt dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen