Caroline Tensen in álle staten: verfbom in wereldberoemd kapsel

Caroline Tensen heeft heel India bij elkaar gekrijst toen ze tijdens het hindoeïstische Holifeest een verfbom in haar kapsel kreeg. “Leco heeft de hele regio afgebeld naar een goede kapper.”

Caroline Tensen © RTL

Ruim een op de vier mensen met honger op de wereld woont in India, maar ook Caroline Tensen heeft zo haar problemen. Ze is tijdens een vakantie op het Indische subcontinent beland in een traditionele Holi-viering waarbij iedereen elkaar bestrooit en besprenkelt met kleurpoeder.

Poederpsychose

Hartstikke leuk, maar kennelijk had niemand aan die Indiase mensenmassa uitgelegd dat er een soort halfgodin uit Nederland in hun midden liep met een door Unesco beschermd Lecokapsel. Zij en haar vaste make-upkwast Leco van Zadelhoff zitten al jaren met z’n tweeën in een soort poederpsychose, met dat kapsel als het heilige middelpunt.

Caroline is op een gegeven moment echt gaan denken dat haar kapsel een soort kunstwerk is en dat leidt tot bizarre situaties, bijvoorbeeld in 2016, tijdens een vakantie met haar geliefde in India.

Verfbom

Het ging toen echt he-le-maal mis met Caroline. “Tijdens de viering van een Hindoestaans lentefeest kreeg Caroline een knalroze verfbom in haar beroemde Lecokapsel”, is te lezen in de Nouveau. “In plaats van met haar hoofd te schudden, stond ze urenlang huilend onder de douche in haar super-deluxe hotel.”

En toen? “Omdat haar kapsel rozig van kleur bleef, belde ze overstuur Van Zadelhoff, die haar probeerde te kalmeren: ‘Lady Gaga heeft ook roze haar, dus het is hartstikke hip.’ Maar relativeren (…) was precies wat haar nu niet meer lukte. Dus belde Van Zadelhoff de hele regio af om de beste kapper van India te vinden.”

Blond boegbeeld

Het lukte Leco eindelijk om een kapper te vinden die het mythische haar van Caroline mocht aanraken. “Telefonisch instrueerde Leco hoe exact het haar van zijn blonde boegbeeld te kleuren.”

Miljoenen mensen in India die onder de armoedegrens leven, kinderen die geen toegang hebben tot basisbehoeften als onderwijs en gezondheidszorg en Caroline loopt in haar luxehotel te kermen omdat er wat roze poeder in haar haar zit?

Wat is in vrédesnaam het excuus van Caroline om zich zo belachelijk te gedragen? “De overgang.”

O god, krijgen we haar nieuwe stokpaardje weer. Zap!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Caroline Tensen zet India op zijn kop omdat haar kapsel in de war zit. Wereldvreemd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen