Johnny de Mol-ex opent aanval op een ander: ‘Je bent een dief!’

Shima Kaes, de gevreesde ex-verloofde van Johnny de Mol, opent voor de verandering eens de aanval op een ander. Ze beschuldigt een goed bevriende klant namelijk van megadiefstal.

Johnny de Mol en Shima Kaes © RTL, Instagram

Ze is de baas van een cosmetische klink op Ibiza: de niet onomstreden Johnny de Mol-ex Shima Kaes. Ze biedt onder meer cryotherapie aan, een behandeling waarbij het lichaam kortstondig wordt blootgesteld aan extreme koude temperaturen. Ze heeft een bizarre ontdekking gedaan over een van haar trouwste klanten, ene mevrouw Indre.

235 duizend euro

Volgens Shima is deze mevrouw een megadief. Ze heeft haar aan de schandpaal genageld via haar Instagram-stories, waar ze filmpjes laat zien van haar ‘stelende’ klant. “Indre heeft me minstens twee jaar lang beroofd. Letterlijk elke dag, élke dag kwam ze voor cryotherapie, wat ze vier of vijf keer per week deed, en zou ze stelen wat ze maar kon pakken.”

Ze vervolgt: “Het totale bedrag dat ze heeft gestolen van mijn kliniek is 235 duizend euro gedurende tweeënhalf jaar. Het is niet alleen financiële schade, nog erger is de emotionele stress die ze mij en mijn team heeft bezorgd. Voor lange tijd dacht ik dat mijn personeel van me stal en de laatste persoon die ik op mijn camera’s zou controleren was Indre.”

Trouwe klant

Omdat ze zo’n trouwe klant was, mocht ze zonder toezicht gebruikmaken van de faciliteiten, legt Shima uit. “Het trauma en de schok die ik en mijn personeel nu ervaren, zijn onbeschrijfelijk.”

Shima heeft deze Indre de kans gegeven om de schade te vergoeden. “De beslissing om dit te plaatsen is niet lichtvaardig genomen. In augustus 2022 smeekte ze me om geen aanklacht in te dienen en beloofde ze de schade die ze aan mijn bedrijf heeft toegebracht te vergoeden.”

Ware aard

Dat is niet gebeurd, aldus Shima. “Na bijna een jaar liet ze me aan het lijntje hangen en negeerde ze mijn berichten, en daarom heb ik deze beslissing genomen. Hoewel ik me zeer bezorgd en angstig voel over het feit dat ik dit moet doen, denk ik nog steeds dat mensen, vooral degenen die in haar geloven zoals ik dat deed, haar ware aard moeten kennen.”

Ze wil andere mensen en bedrijven beschermen voor ’teleurstelling, verraad, trauma en financiële schade’.

Boze reacties

Indre zwijgt op haar eigen Instagram-account (17 duizend volgers). Wel komen daar al de eerste boze reacties van volgers binnen.

Zo zegt ene Scott (39 duizend volgers): “Je bent een ordinaire dief! Je steelt van goede mensen die jou goed behandelden. Je zou je moeten schamen en je zou Glow Lab moeten terugbetalen voor alles wat je gestolen hebt!”

En een ander: “Hey dief! Je bent werkelijk de laagste vorm van een kerkrat! Ik zou ervoor zorgen dat je in de gevangenis belandt, b**ch!”

Shima op Insta

Shima op Insta:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Shima Kaes wel eens in een talkshow willen zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen