Meiland-zussen ruziën over Talpa-tonnen, Erica reageert: ‘Nou ja…’

Erica Meiland reageert op de ruzie tussen haar dochters Maxime en Montana over de torenhoge gage die het gezin krijgt voor Chateau Meiland. “Nou ja, je moet het wel netjes verdelen.”

Chateau Meiland © Tom Cornelissen

De Meilandjes verdienen ongelooflijk veel geld met hun succesvolle programma Chateau Meiland op SBS 6. Martien is natuurlijk de hoofdpersoon en Erica is zijn levensgezel; samen pakken zij het grootste deel van de Talpa-buit. Maar ook hun dochters willen wat en met name Maxime pusht haar ouders heel erg om een grotere punt van de taart te krijgen.

Montana is boos

Nu onthult Maxime dat ze ook flink pissig was over de gage van haar zus Montana. Ze vertelt in haar boek: “Montana is ook erg, hoor. Toen wij Chateau Bijstand maakten, is zij twee middagjes geweest en wilde zij ook betaald krijgen. Ze zei: ‘Wij hebben een afspraak, ik word voor elke aflevering betaald, of ik erin zit of niet.'”

Ze vervolgt: “Maar dat gold niet voor Chateau Bijstand. Dat gaat mij dan gewoon een brug te ver. (…) Had ze helemaal een officiële mail naar mijn moeder gestuurd met wat er allemaal was afgesproken. Zij is nog veel erger dan ik. Want als zij niet werkt, wil ze nog steeds geld.”

‘Helemaal prima’

Wat vindt Montana ervan dat Maxime dit in haar boek roept? Zij zegt in de Weekend: “Ik vind het allemaal prima, want iedereen heeft een mening. We krijgen zoveel naar ons hoofd geslingerd, ik trek me dat toch niet aan. Dat mijn zus dat op papier wil zetten, moet zij weten. Er blijft alleen weinig over voor mij om te vertellen!”

Dat kost haar indirect ook weer geld, aldus Montana. “Een eigen boek zit er niet meer in. In al die boeken staan al onderdelen van mij, haha!”

Wat zegt Erica?

Wat vindt Erica van al dit gehannes over geld? Zij zegt in de Privé: “Nou ja, je moet het netjes verdelen en af en toe passen we dat aan. Tegen Montana hebben we gezegd: ‘Of je erin zit of niet, je krijgt een bepaald percentage’, en als iedereen daar dan mee instemt, doen we dat gewoon zo.'”

Ze vervolgt: “Maxime is wel heel leuk in de serie, heel ad rem en grappig. Ze heeft een groot aandeel, dan moet dat ook beloond worden. Daar komen we altijd wel uit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen