Marc van der Linden pissig: ‘Yvonne Coldeweijer is zélf verslaafd!’

Marc van der Linden reageert pissig, maar niet inhoudelijk op de laatste juice die Yvonne Coldeweijer over hem verspreidt. Volgens de royaltykenner moet ze zich zélf opgeven voor Verslaafd.

Marc van der Linden © RTL

Het leven en de carrière van Marc van der Linden zijn de afgelopen jaren als een kaartenhuis ineengestort. De expliciete filmpjes, de verbijsterende screenshots, zijn nacht in de gevangenis vanwege vermeende afpersing en zijn plotselinge exits bij zowel RTL Boulevard als Weekend zeggen genoeg. Maar hoe gaat het inmiddels met hem?

Deurwaarders

Yvonne Coldeweijer kwam vandaag met een ‘bizarre’ juice-update over Marc. “Zoals ik een paar weken geleden bracht moest Marc afgelopen november noodgedwongen zijn huis in Cromvoirt verkopen, omdat hij immense schulden heeft bij de bank. Van spion heb ik vernomen dat hij deze heeft verkocht voor 230 duizend euro”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Maar dat ging schijnbaar niet zonder slag of stoot, aldus Yvonne. “Zijn notaris was gemachtigd om het contract te ondertekenen, omdat hij er zelf niet bij kon zijn, want hij had die dag een rechtszaak. Wel waren er in de tussentijd dus al meerdere deurwaarders langsgekomen, omdat ze op zoek naar hem waren. En die blijven komen bij datzelfde adres.”

Noorderzon

Marc is namelijk met de noorderzon vertrokken en heeft zich nergens ingeschreven, aldus Yvonne. “Er blijven maar aanmaningen en brieven van de politie binnenstromen bij het oude huis, met inmiddels nieuwe bewoners. Familie probeert brieven wel door te sturen naar hem (ik vermoed digitaal), maar hij reageert nergens meer op.”

Zijn hele familie heeft nauwelijks tot geen contact meer met Marc, stelt Yvonne. “Vanwege zijn gekke praktijken, zoals onder andere de p*rn*films die hij gemaakt zou hebben met andere mannen en zijn problematische drugsgebruik. Marc staat er ook om bekend dat hij veel liegt. Zij hebben zich daarom compleet van hem gedistantieerd.”

Ondergedoken

Waar is Marc nu? “Dat is dus onbekend, maar in alle waarschijnlijkheid zit hij ergens ondergedoken in een huurwoning die niet op zijn naam staat. Dat hij er een grote puinhoop van maakt, is evident. En ergens ook wel erg triest. Maar de familie is er schijnbaar helemaal klaar mee. Zij hebben er wat hen betreft alles aan gedaan om hem te helpen, maar tevergeefs.”

Even later kondigt Yvonne het nieuwe seizoen van de RTL 4-hit Verslaafd aan. “Misschien kunnen jullie ook een Verslaafd VIPS maken met BN’ers? 😆 Dan zou ik Marc van der Linden opgeven 🙏.”

Marc reageert

Bij een invulveld schrijft Yvonne: “Welke BN’er zou jij daarvoor opgeven?”

Marc laat daarop van zich horen. Hij heeft een screenshot gemaakt van Yvonne’s Instagram-story en heeft in dat invulveld haar eigen naam ingevuld. Wat hij daarmee wil suggereren is onduidelijk.

Yvonne daagt hem uit: “Zullen we elkaar opgeven, Marc? Dan laat ik me ook behandelen, als jij dat dan ook doet. 🙏”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marc van der Linden schone schijn speelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen