‘Luie’ Leontine Ruiters zorgt voor verwarring: ‘Betrapt? Klopt niet!’

Leontine Ruiters zorgt voor enorme verwarring bij de roddelmedia. De Story suggereert dat ze weer terug is bij Marco Borsato, maar Privé en Yvonne stellen dat ze weer met John Huiberts is.

Marco Borsato, Leontine Ruiters en John Huiberts © RTL

De Story pakte vorige week op de cover groot uit met paparazzifoto’s van de ‘betrapte’ Marco Borsato en zijn ex-geliefde Leontine Ruiters. ‘Wat de buitenwereld niet weet: Marco Borsato’s geheime bezoekjes aan Leontine’, luidde de kop. En ook: ‘In het Gooi zou het niemand verbazen als Leontine en Marco weer bij elkaar komen.’

Grijnzende Marco

Een liefdesreünie tussen Marco en Leontine is waar de Story op voorsorteerde. “Dat is dan wellicht ook de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht”, aldus hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Volgens Evert Santegoeds, de baas van het concurrerende Privé, klopt er echter niets van deze suggestie. “Marco en Leontine worden wel samen gezien, maar ze hebben ook een paar kinderen natuurlijk. Maar het is toch niet zo dat die relatie weer helemaal opgepakt gaat worden”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

‘Terug bij John’

Evert stelt dat Leontine weer met John Huiberts is gesignaleerd, de steenrijke ondernemer die in februari nog met haar brak. “De man die zo ontzettend rijk is geworden met een kunststof die een soort lak vormt over allerlei producten die wij dagelijks gebruiken. Daar heeft hij heel goed mee geboerd.”

Hij vervolgt: “Eerst leek die relatie na een maand of drie, vier alweer voorbij. En nu, weer drie, vier maanden verderop, zijn ze elkaar dus toch weer aan het opzoeken. En samen ook weer op reis. Ja, dat geeft toch nog wel hoop voor de toekomst.”

Wat zegt Yvonne?

Wat zegt Yvonne Coldeweijer op basis van haar spionnenleger? Zij steunt op haar juicekanaal het verhaal van Evert. “Story bracht afgelopen week dat Marco en Leontine weer ‘stiekeme ontmoetingen’ hebben bij Leo thuis. Nou, ik kan je vertellen: hij komt daar sinds ze uit elkaar gaan meerdere keren per week. Niks nieuws aan.”

Marco komt daar gewoon langs voor de kids, aldus Yvonne. Het verhaal van Evert dat ze weer gespot is met ‘die narcist uit Waalwijk’ zou volgens haar ‘goed kunnen kloppen’. “Ik hoorde namelijk vorige week dat Leo weer in Waalwijk is gespot! Oh noooo. 🤣”

Luie meid

Yvonne vraagt zich af wat er veranderd is tussen de twee. “John had het een paar maanden geleden uitgemaakt met Leo, omdat zij nogal een luie meid is die weinig onderneemt en dat past niet helemaal bij zijn levensstijl.”

Ze besluit: “Misschien heeft Leo aan zichzelf gewerkt en komt ze ineens wel voor 14.00 uur haar nest uit. 🤣 Of heeft hij zich bedacht. Ze schijnen in ieder geval samen op vakantie te zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen