Patty Brard blijft doorgaan met eigenaardige filmpjes: ‘Lekker puh’

Patty Brard, die volgende week de 68 jaar aantikt, blijft doorgaan met de vreemdsoortige filmpjes die ze sinds kort op Instagram plaatst. “We gaan het nog heel vaak doen. Lekker puh.”

Patty Brard © Instagram

De bijna jarige Patty Brard heeft plotseling een nieuwe weg ingeslagen op haar Instagram-kanaal. De televisiediva heeft een beetje wat Connie Witteman ook een tijdje had: een three-quarter life crisis waarbij social media de uitlaatklep is. Waar Connie opeens de hele tijd allerlei catwalk-achtige filmpjes opnam, doet Patty nu make-up voor-en-na’s.

Zorgwekkende filmpjes

Patty plaatst sinds kort filmpjes waarop ze eerst te zien is zonder make-up en daarna met make-up. Er staat dan een kek muziekje onder, dat ze ijverig en ietwat trillend mee playbackt. De filmpjes zijn opvallend omdat ze volgens de massa niet bij haar leeftijd passen. Wel zijn ze vrolijk en opbeurend van aard.

Veel mensen spreken Patty al weken aan op de filmpjes, die in hun ogen zorgwekkend zijn. “Vind de filmpjes je niet echt goed doen”, klinkt het dan. Of: “Lieve Pat, ik vind je een topper, maar stop gewoon met deze filmpjes. Wees gewoon een elegante vrouw op leeftijd. Dat TikTok-wannabee is voor de jeugd, joh.”

Patty stopt niet

Patty is echter niet van plan om naar deze kritieken te luisteren. “Wij hebben zo’n lol, dus we doen het lekker nog heeeeel vaak. Lekker puh!”, zegt ze dan.

Wat moeten volgers doen die het niet willen zien? “Gewoon niet meer volgen”, adviseert ze. “Doorscrollen of niet meer volgen, kan allemaal!”

Als mensen vragen hoe oud ze is, kaatst ze terug: “Zevenenzestig! En nog steeds een blij ei!”

Filmpje

Een van de filmpjes:

Nog eentje

Nog zo’n filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard en haar hysterische Insta-filmpjes. Doorgaan of stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen