Nicol Kremers lijkt kijkersbedrog te verklappen: ‘Dit is heel raar’

Er is steeds meer twijfel over de authenticiteit van de SBS 6-titel Familie Gillis: Massa is Kassa. Een van de hoofdrolspelers, Nicol Kremers, heeft namelijk een veelzeggende onthulling gedaan.

Nicol Kremers en Peter Gillis © Friso Keuris

Nicol Kremers heeft in een TikTok-sessie onthuld dat zij en Peter Gillis al sinds begin september niet meer samen zijn. “Nee, ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september.” En dat is buitengewoon merkwaardig, omdat de twee zich nadien nog geruime tijd hebben voorgedaan als koppel, mogelijk vanwege contractuele afspraken.

Kijkersbedrog?

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het vreemd, zegt hij in Shownieuws. “We dachten het al een beetje. Het zou eigenlijk raar zijn als ze al niet sinds eind mei uit elkaar zijn, toen die vechtpartij plaatsgevonden heeft. Die mishandelingszaak die nog steeds voor moet komen.”

Evert hint op kijkersbedrog. “Dit is wel een merkwaardig verhaal, want we hebben ook nog een kerstspecial gezien die in november is opgenomen waar ze hand in hand over de kerstmarkt in Duitsland liepen en het allebei nog hartstikke leuk met elkaar leken te hebben. Dat zouden ze dan helemaal hebben lopen acteren. Dat is een beetje onduidelijk.”

Wat zegt Talpa?

Wat zeggen de wegkijkers van Talpa hierover? “We hebben de zender gesproken en zij zeggen: ‘Wij waren er in elk geval niet van op de hoogte dat ze op dat moment al uit elkaar zouden zijn.’ We hebben ook Peter gesproken en die twijfelt eraan of ze het verschil tussen september en december weet, geloof ik, en die zegt dat er allemaal niks van waar is.”

Evert: “Nou ja, de antwoorden van Peter Gillis, daar twijfelen we ook nog wel eens aan. Maar in die tijd hebben ze ook nog een leuke foto samen op Facebook gezet die de indruk wekt dat ze nog wél bij elkaar waren. Dus ja, het is, zoals vaker bij de Gillisen, gissen naar de waarheid.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen