Luuk Ikink vreest voor pyjamashow Chantal Janzen: ‘Van de buis?’

Luuk Ikink vraagt zich af of Chantal Janzen nog wel verder mag met haar pyjamashow nu het afgelopen seizoen zo slecht presteerde op de vrijdag van RTL 4. “Komt er nog een nieuw seizoen denk je?”

Chantal Janzen © RTL

Als Chantal Janzen naar haar werk gaat, dan trekt ze tegenwoordig steevast een pyjama aan. De kijker vindt het echter slaapverwekkend. Ze heeft net het tweede seizoen van de studioshow Chantals Pyjama Party erop zitten en aan het eind scoorde ze niet eens meer 600 duizend kijkers. Het is evident dat Chantals tv-carrière een nieuwe impuls nodig heeft.

Pyjamafeestje ten einde?

Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, vraagt zich af of Chantal nog wel verder mag met haar pyjamashow. “Een ander programma dat toch wel matig scoort is Chantals Pyjama Party. Er worden allerlei grote props naar binnen geschoven. Komt er nog een nieuw seizoen denk je?”, vraagt hij in De BLVD Podcast.

Co-host Rob Goossens vraagt het zich af. “Ja, ik vind het lastig. Kijk, Chantal is belangrijk voor RTL. En dit is echt een pet project ook voor haar. Ze produceert het zelf. Zij vindt het heel leuk om te maken. Dus dan is de kans groter dat de zender zegt van: ‘Nou, toe maar.’”

Niet zo boeiend

RTL 4 zal dat wel met tegenzin doen, denkt Rob. “Je ziet nu toch dat het publiek dat soort grote programma’s eigenlijk niet zo boeiend vindt. Ook The Big Show met Ruben Nicolai heeft het gewoon lang niet zo goed gedaan als het origineel in Engeland.”

De Verraders, de opvolger van Chantal, scoorde afgelopen weekend een miljoen kijkers. Prettig voor RTL. “Om de nasmaak van het toch een beetje floppen van Chantals Pyjama Party weg te spoelen.”

Stom

Het ging in de podcast Strikt Privé overigens ook nog even over Chantal en haar pyjamashow. Wat vindt Evert Santegoeds daarvan? “Te stom voor woorden.”

Duidelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Chantal Janzen zichzelf opnieuw gaan uitvinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen