René van der Gijp verdenkt Roxeanne Hazes: ‘Zij lekt aan Privé!’

René van der Gijp denkt dat Roxeanne Hazes het testament van haar vader heeft gelekt aan weekblad Privé. “Dat is die dochter, dat is die dochter. Maar dat maakt niet uit”, aldus de VI-ster.

Roxeanne Hazes en René van der Gijp © NPO, SBS

De lijntjes van Rachel Hazes met de Story zijn zó kort dat ze haar zo ongeveer in het colofon kunnen meenemen. Toch roept ze steeds dat het dochter Roxeanne zou zijn die warme banden onderhoudt met de roddelpers. Walgelijk, vindt RTL Boulevard-ster Rob Goossens dat. “Het is een vrij vuile aantijging natuurlijk.”

Roddelpers

Nu het testament van wijlen André Hazes is uitgelekt via weekblad Privé, zijn er mensen die denken dat Roxeanne dat heeft gedaan. Volgens hoofdredacteur Evert Santegoeds is dat echter onzin. “Iedereen denkt: dat heb je van Roxeanne gekregen! Nou, absoluut niet. Sterker nog: er staan documenten in het blad die Roxeanne denk ik nog niet gezien heeft.”

Dat gelooft Yvonne Coldeweijer niet. Zij zegt op haar juicekanaal: “Wel een beetje gek wat Evert zegt. Rox heeft natuurlijk wel beschikking over alle stukken, waaronder het testament. Deze zijn allemaal als producties ingediend bij de rechtbank. Zo komt Evert hier waarschijnlijk aan. Dus het is onzin dat hij stukken heeft die Rox nooit heeft gezien.”

Rachels vrees

Rachel beweert echter dat er ook stukken zijn die aantonen dat ze wel degelijk de erfgenaam is van André, iets dat betwist wordt door Roxeanne. “De stukken die Rox niet heeft probeert ze juist bij Rachel op te vragen”, aldus Yvonne. “Daar gaat de rechtszaak over. Ik betwijfel dat Evert deze heeft.”

Zelf laat Rachel ondertussen pissig weten dat haar angst waarheid is geworden: “Gisteren werd mijn vrees bevestigd dat het overhandigen van stukken zou leiden tot het uitlekken ervan in de roddelpers.”

Boef Roxeanne

Johan Derksen zegt in Vandaag Inside dat hij het uitlekken van de stukken aan Privé kwalijk vindt. “De werkelijke boef van dit verhaal is natuurlijk degene die de erfenisakte gelekt heeft. Hoe komt die bij Privé?”

Volgens René van der Gijp is die ‘boef’ Roxeanne. “Dat is die dochter, dat is die dochter. Maar dat maakt niet uit.”

Hele wereld ruzie

Shownieuws-kenner Bart Ettekoven denkt dat Rachel eens de hand in eigen boezem moet steken. “Ik begrijp haar ook echt niet meer. Ik snap niet dat je het zo ver kan laten komen. Ik ben altijd heel goed met haar geweest, maar het kan niet zo zijn dat je met de hele wereld ruzie hebt en dat het allemaal aan de andere mensen ligt, toch?”

Hij besluit: “Ze roept altijd als ze binnenkomt in de rechtszaal: ‘Ik betreur het enorm dat ik hier zit’, maar dan denk ik: ja, je hebt het wel aan jezelf te danken. (…) Ik vind het in- en intriest.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen