Ali B drinkt koffie bij Nicolette van Dam: ‘Alsof er niets aan hand is’

Huh? Zit Ali B nou nog steeds niet achter de tralies? De beroemdste paparazzo van ons land, Edwin Smulders, heeft hem betrapt op de koffie bij Nicolette van Dam. “Hij lacht vriendelijk.”

Nicolette van Dam en Ali B © RTL, NPO

Na een aantal jaren en vele rellen verder is het wangedrag van Ali B een beetje weggezakt bij het publiek, maar wie denkt dat hij zijn dagen tegenwoordig achter de tralies slijt heeft het goed mis. Sterker nog: de rapper, die jarenlang werd geknuffeld door RTL 4, is door sterpaparazzo Edwin Smulders gespot in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat.

Einde aan anonimiteit

Wat BN’ers daar doorgaans doen? Zien en gezien worden. “Aan zijn zelfgekozen relatieve anonimiteit is duidelijk een eind gekomen: Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde Ali afgelopen week op het terras van Brasserie Van Dam in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid”, is te lezen in de Story.

Brasserie Van Dam is het horecatentje van Nicolette van Dam, dat overigens genadeloos hard is afgekraakt door de Mediameiden (‘zó vies‘). “Het bevindt zich in een van de drukste straten in deze dure stadsbuurt waar veel BN’ers komen.”

Kopje koffie

Wat deed Ali bij die tent van Nicolette? “De rapper genoot daar van een kopje koffie, en lachte vriendelijk naar onze fotograaf. In alles straalt hij uit: met mij gaat het goed, we wachten rustig af.”

Het duurt nog wel even voor er duidelijkheid is. “De inhoudelijke behandeling van de zaak, verkrachting en aanranding van drie vrouwen, gaat van start op 12 juni in de rechtbank van Haarlem.”

Kijken of we Ali daarna ook nog lachend op het terras van Nicolette zien zitten…

Ali op de cover

De cover van Story kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Ali B de bak in gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen