Bas Smit ‘geïrriteerd’ na pikante vragen over corruptie en Lil Kleine

Bas Smit is volgens De Telegraaf ‘geïrriteerd’ geraakt na een aantal vragen van verslaggever Jordi Versteegden. Hij heeft de influencer en zijn vrouw namelijk wat ongemakkelijke vragen voorgelegd.

Nicolette van Dam, Bas Smit en Jordi Versteegden © Telegraaf

Het BN’er-koppeltje Bas Smit en Nicolette van Dam heeft gisteren in Amsterdam een winters evenement geopend. Bij die happening, waar onder anderen de pers ontwijkende Tino Martin bij aanwezig was, maakte ook Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zijn opwachting. Hij kreeg het gevierde tweetal eventjes voor de camera.

Ongemakkelijk gesprek

Jordi maakt van de gelegenheid gebruik om twee ongemakkelijke vragen te stellen aan het tweetal. Zo confronteert hij Bas en Nicolette in het filmpje op de Telegraaf-site onder meer met hun vriendschap met Lil Kleine. De twee hebben zijn mishandeling van Jaimie Vaes nooit publiekelijk veroordeeld en kregen felle kritiek op hun geknuffel met de rapper.

De verslaggever vraagt: “De enige die ik miste en die was er volgens mij drie jaar geleden wel, toen jullie dit ook deden, namelijk Lil Kleine. Die is er deze keer niet bij. Dat is toch ook een goede vriend van jullie.”

Lil Kleine welkom

Bas houdt zich op de vlakte. “Het zou me niets verbazen als hij hierheen gaat.”

Nicolette: “Hij zal vast wel komen buurten.”

Jordi: “Maar is dat iemand die jullie zouden uitnodigen hier gewoon weer?”

Nicolette ontwijkend: “Iedereen is hier welkom.”

Bas napratend: “Iedereen is van harte welkom.”

Corruptie?

Bas wordt nu ook nog half beschuldigd van corruptie. Mediajournalist Mark Koster en juicekoningin Yvonne Coldeweijer sluiten namelijk niet uit dat hij zijn eerste plek in de Influencer100-lijst heeft gekocht.

Jordi: “Hoge bomen vangen veel wind, zeggen ze altijd. Jullie zijn ontzettend populair en daarom krijgen jullie ook al deze mensen hier naartoe. Af en toe krijg je ook kritiek. Ik las vandaag dat jij de nummer-één-positie in de influencer top 100 zou hebben gekocht.”

Bas geïrriteerd

Nicolette: “Hè?! Dat heb ik helemaal niet gehoord.”

Bas sarcastisch: “Ja, die heb ik gekocht. Natuurlijk! Dat kost een godsvermogen. Dat kun je gewoon kopen.”

Dan ietwat geïrriteerd tegen Jordi: “Wat denk je zelf? Wat denk je eerlijk?”

Jordi: “Nou, ik kan het me haast niet voorstellen. Aan de andere kant zijn er awardshows waarvan we weten dat het doorgestoken kaart is, waarbij men vooraf wordt gebeld. Dus het zou natuurlijk wel kunnen. Maar het belangrijkste is dat we het bij de bron checken.”

Nicolette grijpt in

Bas: “Maar denk je? Nou, nou ja… Nee, ik denk…”

Nicolette grijpt in: “Maak er maar geen woorden aan vuil!”

Bas: “Nou ja, ik denk dat het niet zo is.”

Het filmpje kunt u bekijken op de Telegraaf-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn bevriend met Lil Kleine. Onsmakelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen