Jan Uriot verbaast zich: ‘Bas Smit kan helemaal niet tegen kritiek’

Jan Uriot verbaast zich over de wijze waarop Bas Smit omgaat met kritiek. De sterjournalist van Privé stelt dat de influencer daar helemaal niet tegen kan. “Wat ziet Nicolette van Dam in hem?!”

Bas Smit, Nicolette van Dam en Jan Uriot © RTL, Telegraaf

Bas Smit ligt regelmatig onder vuur. De influencer kiest er bewust voor om een heel hoge boom te zijn, maar daar hoort natuurlijk ook wat tegenwind bij. Zo was er flink wat rumoer over een aantal door hem georganiseerde evenementen en suggereerde Mark Koster onlangs dat Bas zijn eerste plek in een of ander influencerslijstje zou hebben gekocht.

In het honderd

Hoe Bas dan reageert? ‘Geïrriteerd‘, weet De Telegraaf. ‘F*cking kwaad‘, zegt Yvonne Coldeweijer zelfs. Niet zo handig natuurlijk, want BN’ers met een laag incasseringsvermogen krijgen vaak alleen maar méér negativiteit over zich heen.

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn stipt in de rubriek Wat Vindt Jan aan dat Bas en zijn vrouw Nicolette van Dam ondanks alle controverse tóch weer verder gaan met hun zomerse evenement De Amsterdamse Zomer. “Dat liep helemaal in het honderd, maar ze gaan gewoon weer door.”

Narrige Bas

Het was volgens Wilson een waar ‘debacle’. “Wat was er nou ook alweer? Je kon geen drankje bestellen ofzo, toch?”

Collega Jan Uriot: “Nee, de bardiensten waren weg ofzo. Ik weet het allemaal niet meer. En het geluid was niet goed. Er was van alles mis. De toiletten waren er niet enzovoorts. Dan reageert hij erg narrig als daar kritiek op geleverd wordt. Hij kan niet goed tegen kritiek.”

‘Hij speelt!’

Wilson daarop: “Nee, terwijl hij altijd de vrolijke Frans speelt. Met de nadruk op spéélt.”

Jan verbaast zich erover dat hij samen is met Nicolette. “Er zijn heel veel mensen die helemaal dol van hem zijn, omdat het wel een vrolijk mannetje is, maar hij is zó anders dan zij. Nicolette is natuurlijk toch heel anders.”

Koekplank

Nicolette is wél hartstikke leuk, vindt Jan. “Ik eet nog wel eens een broodje in die brasserie daar in de Cornelis Schuytstraat en dat is toch een heel lieve vrouw.”

“Die is zó totaal van een andere koekplank dan hij eigenlijk is. Dan denk ik van: hoe kan dat bij elkaar zijn? Maar goed, het werkt blijkbaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bas Smit (41) en Nicolette van Dam (38) over vijf jaar nog steeds zo populair zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen