Gordon verbaast met nieuwe liefde: ‘Hij was toch Instagram-moe?’

Gordon zorgt voor verbazing met de nieuwste zoenfilmpjes die hij in zijn Instagram-stories heeft geplaatst. “Hij kondigde eerder nog aan te stoppen met social media. Weer terug bij af dus!”

Luuk Ikink, Gordon en Bart Ettekoven © RTL, Instagram, SBS

Als geen ander weet Gordon dat elke beweging die hij maakt op social media leidt tot berichtgeving van de showmedia. Hij was al die aandacht eind vorig jaar zó zat dat hij besloot te stoppen met Instagram. Zes weken geleden schreef hij nog dat hij het leven zonder sociale media zo heerlijk vindt.

Gordon klaar met Insta

Gordon begon ook andere mensen te adviseren om te stoppen met Instagram. Hij schreef: “Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere social-media-vervuiling bevalt me enorm goed. Doe het ook! Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul verandert en juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen.”

Eigenlijk moet je sociale media alleen nog maar gebruiken voor het hoogst noodzakelijke, luidde zijn advies. “Step out of the rat race en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet gerelateerd aan je privéleven. Ik ben weer even een weekje terug op Insta om promotie te doen voor mijn programma’s.”

Gordon terug op Insta

Nou, dat weekje terug op Insta is een wel héél lang weekje geworden. Momenteel laat hij zijn volgers op Instagram uitgebreid meegenieten van zijn wereldreis. Zo bezocht hij gisteren het afscheidsconcert van Elton John in Melbourne. Tijdens het concert filmde hij zichzelf terwijl hij aan het zoenen is met een jongeman.

Het gevolg? De showmedia staan er ból van. ‘Gordon zoent er lustig op los met nieuwe liefde’, kopt RTL Boulevard. De headline van De Telegraaf luidt: ‘Gordon deelt zoenvideo: wéér nieuwe liefde?’. En Shownieuws: ‘ZIEN: Gordon weer smoorverliefd?’

Smoorverliefd

Luuk Ikink besprak het ’s avonds in RTL Boulevard. “Wij zagen twee zoenen, dus we dachten: smoorverliefd! Smoorverliefd! Absoluut, ja. We hebben contact opgenomen met het management, maar die wisten helemaal van niets. De liefde lijkt ook misschien wel van korte duur te zijn, want de filmpjes zijn inmiddels weer verwijderd van Instagram.”

Bart Ettekoen vertelt in Shownieuws dat hij de beelden erg expliciet vindt. “Daar zit gewoon een jongen naast hem die hem half opvreet. Die beelden deelt hij met de hele wereld. Kijk, daar gaat hij! Er blijft bijna niets van Gordon over als je niet uitkijkt. Ze roepen een paar keer hoe happy ze zijn en het ziet er allemaal heel romantisch uit.”

‘Hij is terug bij af!’

Het verbaast Bart wel dat Gordon kennelijk toch niet zonder Instagram kan. “Hij heeft natuurlijk niet zo lang geleden nog geroepen: ‘Jongens, dat hele Instagram, ik ben er helemaal moe van en ik stop ermee’, maar af en toe plaatst hij weer een filmpje en vandaag ook, van zijn wereldreis die hij nu aan het maken is.”

Collega Patty Brard: “Het is wel zo dat als je aankondigt dat je stopt met Instagram en dat je het alleen nog maar gaat gebruiken voor werk… Dan zijn we nu weer langs af.”

Bart: “Misschien is het gewoon een vakantieliefde en vond hij het leuk om te delen. Dat kan ook.”

Patty: “De volgende stop is Bali en dan kijken we of er daar een lekkere satéprikker bij zit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het verstandig dat Gordon zijn hele privéleven weer etaleert op Instagram?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen