‘Rick Brandsteder alleen verslaafd aan drank? Nee, dat klopt niet!’

De bewering van Yvonne Brandsteder dat haar zoon Rick Brandsteder in een afkickkliniek zit omdat hij ‘af en toe wat te veel drinkt’, klopt niet. Dat stelt roddelvorstin Yvonne Coldeweijer.

Rick Brandsteder © RTL

Het is Yvonne Coldeweijer die in de zomer buitengewoon gênante filmpjes naar buiten bracht waarin Rick Brandsteder openbaar dronkenschap vertoont. Het zou zomaar kunnen zijn dat dit een soort wake-upcall was om zijn zuiphobby aan te pakken. Hij zit nu namelijk in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Rick in Afrika

Volgens Ricks moeder Yvonne zit hij daar omdat hij ‘af en toe wat te veel drinkt‘, maar juice-Yvonne noemt dat onzin. Zij zegt in de podcast De Juice Show dat er meer aan de hand is. “Rick zit in Zuid-Afrika, dus dan is het niet alleen voor drank. Hoor je wat ik zeg? Dat is niet alleen voor drank dan.”

Ook voor drugs? “Ja, joh, ja”, zegt Yvonne, die wijst op de torenhoge kosten van de chique afkickklinieken in Zuid-Afrika. “Weet je hoe duur dat is? Daar ga je echt niet heen omdat je iets te veel drinkt.”

Cocaïne

Afkicken in Zuid-Afrika is niet bedoeld voor overijverige klanten van de Gall & Gall, denkt Yvonne. “Dat Zuid-Afrika daar ga je heen als je ook gewoon cokeverslaafd bent ofzo. GHB ofzo. GHB weet ik niet, coke weet ik bij hem wel.”

Hè? Zat Rick aan de coke? “Ja, dat heb ik wel eens gehoord van een spion dat hij veel coke gebruikt. Nou, hopelijk straks niet meer. Congrats! Het gaat dus schijnbaar supergoed met hem daar in die kliniek. Dat heeft hij gezegd tegen zijn moeder. Wij wensen hem het allerbeste.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rick Brandsteder een maand lang in een peperdure kliniek zit omdat hij af en toe te veel zuipt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen