Nicolette Kluijver ontkent affaire met afkickende Rick Brandsteder

Nicolette Kluijver ontkent dat ze een liefdesrelatie onderhoudt met haar afkickende televisiecollega Rick Brandsteder. “Anders had ik dat wel verteld, maar dat is echt niet zo.”

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver © Instagram, RTL

Het Expeditie Robinson-duo Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder heeft het ook achter de schermen erg leuk met elkaar. Er zijn nu al meerdere keren behoorlijk intieme foto’s en filmpjes van de presentatoren opgedoken. En in november zorgde Nicolette zélf voor rumoer door een wel héél romantisch kiekje met Rick online te plaatsen.

Verslaafde Rick

Nicolette haalde die foto plotseling weer offline, maar sindsdien blijven de geruchten rondzingen. Sterker nog: op een gegeven moment werd zelfs al bericht dat Rick zijn prille liefde nú al zou bedriegen. Een paar weken later in november werd duidelijk dat Rick zich heeft laten opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Zelf beweert kamp-Rick dat hij alleen van een alcoholverslaving af probeert te komen, maar volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer kan het bijna niet anders dan dat hij ook met zijn snufferd in de poeder zat. Wat Rick er zelf over zegt? Helemaal niets. Die zit zelfs niet eens meer op Instagram te vinden.

Nicolette ontkent

Tv-maatje Nicolette laat wél van zich horen: die zat gisteren in RTL Boulevard om vanuit Bonaire een of ander tv-programmaatje te pluggen. Heel saai natuurlijk en daarom besloot de verslaggever van dienst om ook nog wat vraagjes te stellen over haar privéleven. Is de presentatrice alweer aan de man?

Nicolette: “Ik word er helemaal rood van, maar nee. En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo.”

Hoe is het met Rick?

Hoe is het nu met Rick? “Het gaat goed met Rick. We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem.”

En waar heeft ‘ie nou precies last van? “Dat hele verhaal over die rehab, moeten jullie maar bij hem uitvogelen. Hij wil daar niets over kwijt, dus dan ga ik dat zeker ook niet doen.”

Instagram

De knuffelende Nicolette en Rick:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rick Brandsteder wil geen woord kwijt over zijn verslaving. Flauw of zijn goed recht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen