Heftig: zoon Ron Brandsteder kan nooit meer zijn arm bewegen

De hoop lijkt vervlogen dat de deels verlamde zoon van Ron Brandsteder ooit nog zijn arm kan bewegen. “We hebben jaren gezocht naar de beste artsen, maar niemand kan wat doen.”

Ron Brandsteder © Janita Sassen, Instagram

Het was in 2017 een groot drama voor Bob Brandsteder, de 37-jarige zoon van Ron en broer van Rick: na een harde val van zijn trap raakte hij deels verlamd. Het gevoel in zijn linkerarm was plotseling volledig verdwenen. Na weken in het ziekenhuis, besloot hij destijds om tijdelijk bij zijn ouders in te gaan wonen.

Eeuwig verlamd

Yvonne Brandsteder, de moeder van Bob, vertelde destijds dat er nou eenmaal voor hem gezorgd moest worden. “Ook mentaal. Hij moest het een plek gaan geven. Nu woont hij weer in zijn eigen huis. En dat was niet het huis met de trap. Ron en ik hebben een ander appartement voor hem gekocht. Een woning in de buurt waar ook zijn broer Rick woont.”

Hoe is het nu met Bob? Yvonne zegt in de nieuwste Story: “Fysiek is er in zijn situatie weinig veranderd. Nog altijd kan hij zijn linkerarm niet bewegen. Door fysiotherapie kan hij wel iets meer, maar de verlamming blijft. Natuurlijk zijn we in de afgelopen jaren op zoek geweest naar de beste artsen, maar er is niemand die iets voor hem kan doen…”

Tijdelijk thuis

Waar Bob nu dus weer op zichzelf woont, heeft Yvonne nu haar andere zoon terug in huis genomen: Rick. Hij kampt namelijk met een verslaving, waar hij van probeert af te kicken. En wonen in Amsterdam maakt dat niet makkelijk.

Yvonne: “Ja, Rick woont hier. Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In die tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis. Daarnaast vliegt hij geregeld naar Spanje. Wat hij daar doet, ga ik niet zeggen. Dat is aan hem. Maar ik kan zeggen dat het heel goed gaat met Rick.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ron Brandsteder moet over een maand plotseling stoppen met zijn radioshow. Verdacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen