Viola Holt is klaar met Matthijs van Nieuwkerk: ‘Van de buis af!’

Viola Holt heeft er geen enkel probleem mee dat Matthijs van Nieuwkerk voor het oog van de hele natie van zijn voetstuk is gevallen. Zij vindt het helemaal prima als hij van de buis verdwijnt.

Viola Holt en Matthijs van Nieuwkerk © RTL

Er zijn BN’ers die het te ver vinden gaan hoe hard Matthijs van Nieuwkerk wordt aangepakt, maar er zijn ook genoeg mensen die het een goed signaal vinden dat ook A-sterren niet meer wegkomen met grensoverschrijdend gedrag. Bij die laatste groep hoort in elk geval tv-mummie Viola Holt. Zij vindt dat Matthijs véél te ver is gegaan.

Woede als valkuil

Viola is klip en klaar als de Story haar belt om een mening te geven over de tv-toekomst van Matthijs. Er is volgens haar maar één uitkomst mogelijk nu blijkt dat hij de hele redactie van De Wereld Draait Door heeft geterroriseerd: een definitief afscheid van het medium televisie.

De vroegere presentatrice van De 5 Uur Show zegt dat Matthijs ‘nooit’ meer op tv kan: “Nee. Er is te veel gebeurd en gezegd. Jammer van zo’n groot talent. Een charmante, eloquente man met woede als valkuil.”

‘Een farce!’

De Story heeft in totaal zes BN’ers op leeftijd om hun mening gevraagd en slechts één andere ster vindt dat Matthijs nooit meer op televisie kan, namelijk Sjoukje Smit. Zij zegt: “Nee. Ik heb altijd bewondering voor hem gehad, maar dat blijkt dus een farce.”

De andere vier BN’er-senioren steunen Matthijs, namelijk Ronnie Tober, Tineke de Nooij, Frank Jansen en Liz Snoijink. Zo zegt Frank: “Het is schandalig hoe er met hem is omgegaan. Hij had door zijn werkgever beschermd moeten worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de mening van Viola Holt relevant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen