Henny Huisman wil nieuws halen, onthult welke shows hij weigert

Henny Huisman ziet met lede ogen aan hoe de ene na de andere BN’er deze week het nieuws haalt door te onthullen welke tv-programma’s zij weigeren. Daarom doet hij het nu zelf ook.

Henny Huisman © NPO

De afgelopen week zijn meerdere BN’ers in het nieuws gekomen omdat ze bepaalde programma’s weigeren. Zo wil Angela de Jong niet naar het programma van Raven van Dorst (‘echt niet, no way‘) en heeft Ruben van der Meer een uitnodiging van Eva Jinek naast zich neergelegd, omdat bij haar de nuance zoek zou raken.

Televisievulling

En ook Wilfred Genee loopt deze week in zijn online rubriek leeg over alle programma’s die hij weigert. Expeditie Robinson bijvoorbeeld. “Daar ben ik wel eens voor gevraagd, maar nee. Ik heb een beetje een dubbel gevoel. Ik zou best eens willen proberen om te kijken of ik het vol kan houden, alleen het feit dat er camera’s op staan…”

Ehm, Wilfred wil wel meedoen aan Expeditie Robinson, maar dan zónder camera’s? Inderdaad. “Want anders ben je een soort televisievulling.”

Masked Singer

En The Masked Singer? Is dat wat voor Wilfred? “Ik ben ook gevraagd voor The Masked Singer. Je weet het: ik ben gek op zingen, maar dan sta je in zo’n pak als televisievulling… Ik zag het niet zitten.”

Wie is de Mol dan? “Nee, ik vind het helemaal niks het programma. Ik ben meerdere keren daarvoor gebeld. Ze bellen je dan fluisterend op, van: ‘Zou je mee willen doen?’ Ik zei: ‘Nee.’ Toen zeiden ze: ‘Zou je dit aan niemand willen vertellen?’ Ik snap het format niet van De Verraders. Dat van Wie is de Mol ook niet.”

Henny nu ook

Henny Huisman doet nu eveneens een duit in het zakje. Hij wil ook graag zo’n headline met in welk programma hij niet wil verschijnen. “Grappig is dat je altijd het nieuws haalt als je tv-programma’s weigert. Zal ik voor de gein even wat titels noemen waar ik wél voor gevraagd ben maar waar ik níet in ga?”, twittert hij.

Nou, vertel. “Boerderij van Dorst, Ranking the Stars, Wie is de Mol, De Alleskunner VIP’s en Jouw Vrouw Mijn Vrouw.”

Weten we dat ook weer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Henny Huisman wel op waarde wordt geschat door Hilversum?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen