Angela de Jong weigert Boerderij Van Dorst: ‘Echt niet, no way!’

Angela de Jong wil niet meedoen aan het tv-programma Boerderij Van Dorst. Als ze een uitnodiging krijgt van het team van Raven van Dorst, dan legt de AD-diva die direct naast zich neer.

Angela de Jong en Raven van Dorst © RTL, Annemieke van der Togt

Tv-columniste Angela de Jong mag graag naar Boerderij Van Dorst kijken, behalve als Gordon te gast is dan, maar zélf haar opwachting maken in het populaire programma ziet ze absoluut niet zitten. Presentator Raven van Dorst hoeft dus niet te rekenen op een slaapmutsje met de 46-jarige mediapersoonlijkheid.

‘No way!’

Angela moet er echt niet aan denken. “Bij Raven van Dorst? No way! Nee, joh, echt niet. Ik vind het leuk om naar te kijken, maar daar hoef ik toch zelf niet bij? Aan een talkshowtafel over televisie praten, prima, maar daar over mezelf? En dan ondertussen wat spitskool eruit trekken? Nee.”

Bovendien is Angela naar eigen zeggen ook helemaal niet goed in zaken als een kippenhok bouwen of een tuinhuis in elkaar schroeven, zegt ze in de AD Mediapodcast. “Daar wacht mijn man al jaren op, maar dat gaan we niet doen.”

Hen

Dat Angela geen zin heeft om mee te doen aan de boerderijshow wil niet zeggen dat ze geen fan is van Raven. Ze is namelijk behoorlijk positief over hen. Al vindt ze het nog wel lastig om hen ‘hen’ te noemen. “Ik vind deze aanspreekvorm spuuglelijk, maar uit respect voor alle Ravens doe ik mijn best”, zei ze eerder.

Overigens is Angela ook nog niet uitgenodigd door Raven, net zoals ze nog nooit gevraagd is voor Zomergasten. “Ze gaan mij nooit vragen, dus dan hoef ik er niet over na te denken. Bovendien: wat moet je nou weer drie uur lang vertellen. Nee, ja, nee.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen