Ferry Doedens reageert op kritiek Johan Derksen: ‘Lachwekkend’

Ferry Doedens kan er niet wakker van liggen dat Johan Derksen zo hard naar hem heeft uitgehaald in de talkshow Vandaag Inside. “Ik moest er alleen maar om lachen”, aldus de gevallen soapster.

Johan Derksen en Ferry Doedens © SBS 6, RTL 4

Het is raadselachtig wie in vredesnaam de doelgroep is, maar er zit een theatershow over het leven van Ferry Doedens aan te komen. Hij zat daarom laatst aan de talkshowtafel van HLF8 voor een inhoudsloos promotiepraatje met presentatrice Hélène Hendriks. Ongelooflijk dat zo’n programma zich daarvoor laat lenen, vindt Johan Derksen.

‘Vervelende Doedens’

Johan vindt dat Ferry echt he-le-maal niets te zoeken had in die uitzending. “Welke gek heeft die gozer nou uitgenodigd? Er is niemand in Nederland die in die vervelende Doedens geïnteresseerd is.”

Zelf gaf Hélène toe dat ze ook twijfels had over Ferry. “Ik snap ook wel wat je denkt over Ferry Doedens. Dat gevoel had ik ook van: ja, wat moet ik daarmee? Maar iedereen die naar het theater gaat nodigen we uit om promotie te doen voor het theaterstuk, dus dat kan ik wel volgen. Alleen: Ferry Doedens is wel, zeggen zij dan ook, echt iets voor SBS.”

Ferry reageert

Wat vindt Ferry ervan dat hij zo door de mangel is gehaald in VI? Hij reageert sportief in de Weekend: “Ik moest er alleen maar om lachen. Ik vond het gewoon een grappig moment. Ik moet altijd lachen om die man. En dat is het. Ik voelde me er total niet vervelend onder.”

Johan vindt dat Ferry veel te veel aandacht krijgt in de media. Er wordt ook continu bericht over of hij al dan niet een nieuwe relatie heeft. Daar wil de gevallen soapster niet meer te veel over zeggen. “Nee. Ik zie wel nog steeds dezelfde jongen, we hebben het gewoon gezellig. En daar wil ik het bij laten.”

Van mug een olifant

Waarom houdt Ferry daar ineens zijn mond over? “Ik ben niet voorzichtiger geworden in mijn uitspraken over de liefde, maar het wordt in de media groter gemaakt dan het werkelijk is. Voor ie het weet staat er overal: ‘Ferry is verliefd’. Van een mug wordt een olifant gemaakt.”

Hij vervolgt: “Nog een ander voorbeeld: ‘Ferry wil terug in GTST‘. Ik heb nooit vanuit mezelf geroepen dat ik terug wil in GTST, maar er werd aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden. Toen heb ik gezegd dat het me hartstikke leuk lijkt. Dat dingen verdraaid worden, zal ik ook in Only Ferry bespreken. Heb ik al gezegd dat er nog kaartjes te koop zijn?”

Fragment

Het bewuste optreden van Ferry in HLF8:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ferry Doedens lijdt aan zelfoverschatting?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen