Eva Jinek krijgt pittige kritiek op nieuwe sidekick: ‘Geen chemie’

Eva Jinek en haar nieuwe sidekick Roelof Hemmen zijn nu een maand onderweg met elkaar, maar niet iedereen is enthousiast. Volgens Rob Goossens is er namelijk sprake van een totale mismatch.

Roelof Hemmen en Eva Jinek © William Rutten

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, is niet echt onder de indruk van de combinatie Eva Jinek en Roelof Hemmen. De oud-nieuwslezer heeft een belangrijke rol gekregen in haar programma; hij leest alle nieuwtjes voor en leidt bepaalde onderwerpen in. En dat valt volgens Rob allemaal flink tegen.

Totale mismatch

Het is een totale mismatch, vindt Rob. “Chemie hebben we nog niet kunnen ontdekken tussen Hemmen en Jinek. Daardoor ga je je toch afvragen: waar was dit in vredesnaam voor nodig?”, schrijft hij in zijn column in Veronica Superguide.

Rob weet wel waarom Eva toch voor hem gekozen heeft. “De reden voor deze zet zit twee zenders verderop: Vandaag Inside. Want bij Wilfred Genee aan tafel vliegen de ronkende meningen over de tafel, maar wil het nog weleens schorten aan de feiten.”

Erg geforceerd

Eva wil een serieus alternatief bieden voor de onderbuik van Johan Derksen, lijkt Rob te willen zeggen. “Hoewel de mensen thuis dat [feitenvrije VI] helemaal prima lijken te vinden (zie: de kijkcijfers) wil Jinek het contrast vergroten door feiten in haar show nóg belangrijker te maken.”

Een mislukking, aldus Rob. “Tot nu toe vind ik het persoonlijk erg geforceerd overkomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen