GTST heeft totaal geen behoefte aan terugkeer Ferry Doedens

Goede Tijden Slechte Tijden heeft op dit moment absoluut geen behoefte aan een comeback van Ferry Doedens. “We hebben voorlopig geen plannen om Lucas weer in de serie te schrijven.”

Ferry Doedens en Robbert Rodenburg © YouTube

Ferry Doedens heeft er inmiddels een sport van gemaakt om in ieder interview te roepen dat hij zo graag weer terug wil keren in Goede Tijden Slechte Tijden. De producent van de serie, EndemolShine, heeft hem meermaals ontslagen omdat hij een onbetrouwbare werknemer is die continu te laat komt, zich niet aan afspraken houdt en poedersuiker slurpt.

Ferry stagneert

Tegenwoordig verdient Ferry zijn geld met het verspreiden van expliciete filmpjes op internet. Hangend boven zijn wasbak heeft hij inmiddels een studiootje in Amsterdam bij elkaar gespaard, aldus de acteur. Toch ‘stagneert’ de inkomstenstroom vanuit zijn hitsige volgers een beetje, aldus de acteur.

Aangezien Ferry er ook niet jonger op wordt, wil hij graag toch weer een reguliere carrière opbouwen. Het liefst keert hij gewoon weer terug in GTST. “Het lijkt me hartstikke leuk. Ik moet zeggen dat ik dertien jaar met heel veel passie en liefde heb gedaan”, zegt hij in de talkshow Open Kaart van presentator Robbert Rodenburg.

GTST wil hem niet

Ferry en Robbert, die een uur lang babbelen over al hun one night stands en nog nét niet hun favoriete standjes bespreken, praten er uitgebreid over. “Ik vond mijn karakter Lukas Sanders echt helemaal te gek”, aldus de acteur. “Ik ben niet gebeld. Als ze me ooit zouden bellen dan sta ik zeker open voor een kopje koffie.”

Helaas voor Ferry: GTST wil hem niet. De makers laten RTL Boulevard weten: “We zijn op de hoogte van Ferry’s wens, maar hebben voorlopig geen plannen om Lucas weer in de serie te schrijven. Al sluiten we het natuurlijk nooit helemaal uit.”

Interview

Het interview van Robbert met Ferry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens wil een biografie uitbrengen. Bent u benieuwd naar zijn diepere lagen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen