Ferry Doedens krijgt flinke tik terug: ‘Die meid is één en al wrok!’

Ferry Doedens wordt flink afgekraakt door zijn vroegere goede vriend Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian. “Ik ga me helemaal niet verdedigen, die meid is één en al wrok!”

Ferry Doedens en Koen Kardashian © YouTube, Instagram

Het lijkt erop dat het akkefietje tussen Ferry Doedens en Koen Pieter van Dijk nooit is uitgepraat. De twee waren in 2018 samen bij een homoparade in Londen en daar is het flink spaak gelopen. Volgens Koen is hij daar bruut beroofd van een peperduur horloge en heeft Ferry daarna nauwelijks naar hem omgekeken.

Snuifruil

Ferry geeft nu, jaren later dus, een andere draai aan het verhaal. Hij zegt in de talkshow Allure: “Het is heel lang geleden. Bij de Gay Pride in Londen was hij op een gegeven moment achterna gezeten door mensen en was hij bestolen van zijn horloge en dat ik er toen niet voor hem was, maar ik kan dat gewoon in één zin ontkrachten.”

O, wat dan? “Die jongen heeft toen gewoon zijn horloge verkocht voor cocaïne denk ik en ik heb hem nooit meer gesproken erna. Ik was met hem, maar hij heeft mij niet als eerste benaderd.”

Maar dat horloge is dus niet gestolen, maar ingeruild voor wat snuifpoeder? “Dat denk ik, maar in elk geval: ik wens die jongen het beste.”

‘Die meid is wrok!’

Heftig allemaal. Wat vindt Koen daarvan? Hij laat aan Allure-presentator Farja Farvardin weten: “Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat dit niet waar is. Ik ga me hier ook helemaal niet in verdedigen.”

Hij vervolgt: “Die meid (Ferry, red.) is één en al wrok. Misschien kan ze dit indianenverhaal wellicht gebruiken in een van haar theatershows. Dan verkoopt het misschien wél uit. Geef dat maar aan d’r door. Joehoe!”

Dertien man

Oei, dat is een pittige sneer. Ferry heeft er net een theatertour op zitten waar anderhalve man en een paardenkop op af kwam. “Ik ga er heel kort over zijn: ik had bij mijn première 250 man in de zaal zitten en alle pers en een week later stond ik in Sneek voor 13 man. Heel treurig inderdaad”, geeft Ferry toe.

Koen kan zich overigens maar beter gedeisd houden, want deze bitchfight is voor hem tamelijk risicovol. Hij heeft namelijk net een nieuwe neus laten installeren. Wat er met de oude is gebeurd? Letterlijk kapotgesnoven.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen