‘Ferry Doedens schadelijk voor commerciële zenders als RTL 4’

Ferry Doedens heeft kritiek gekregen op een ordinaire foto in zijn slip en daarom stond RTL Boulevard gisteren gelijk weer bij hem op de stoep. Maar moet dit allemaal wel op RTL 4?

Ferry Doedens en Aran Bade © RTL

Kennelijk zijn ze op de redactie van RTL Boulevard groot fan van de gevallen soapster Ferry Doedens, want voor elke poep of scheet die hij laat, rukt er een cameraploeg uit. Gisteren stond Aran Bade bij hem op de stoep om hem te vragen naar de kritiek die hij heeft gekregen op de ordinaire close-up van zijn zwarte slip.

Puur natuur

Aran vraagt aan Ferry onder meer of hij een sok in zijn slip heeft gestopt. “Nee. Het is puur natuur”, antwoordt hij daarop. Hij snapt de commotie niet. “Ik hoef mijn Instagram maar te openen en ik zie alleen maar foto’s van mensen in bikini, mannen waar je het zaakje best wel ziet zitten.”

Daarna krijgt Ferry ook nog een witte slip met het Boulevard-logo cadeau. Daar heeft hij vervolgens óók mee geposeerd; de showrubriek liet gisteren twee pikante foto’s zien aan zijn kijkers. Wat wil Boulevard hier eigenlijk mee uitstralen? Het normaliseren dat jongeren bij de eerste de beste tegenslag gewoon hun kleren kunnen uittrekken voor wat aandacht?

Evert kritisch

Dat Ferry op RTL 4 verschijnt in een Boulevard-interview is tot daaraan toe, maar een mooie rol op die commerciële tv-zender kan hij in de toekomst wel op zijn buik schrijven, denkt Privé-baas Evert Santegoeds. Hij zegt in de podcast Strikt Privé: “Ja, dat denk ik wel. Ik denk toch dat OnlyFriends (bedoelt OnlyFans, red.) niet voor iedereen een aanbeveling is.”

Hij vervolgt: “Zeker bij commerciële zenders waar ook nog reclame voor en tijdens en na zo’n programma zit, dan moet je toch een beetje op je tellen passen als zender. Ja, ik snap wel dat hij het doet en dat hij er lekker van binnen loopt, dat ook, maar toekomstperspectief bouw je er niet mee op, denk ik.”

Shakespeare

Ferry heeft als digitale rukker feitelijk gewoon zijn acteercarrière opgegeven, denkt Evert. “Ik denk dat het kortetermijndenken is om daar heel succesvol in te zijn en hij moet het vooral blijven doen en we zien waar het schip strandt, maar Shakespeare zit er niet meer in, denk ik.”

Evert wordt een beetje moe van Ferry. “Hij keek er zelf wat van op dat er wat opwinding ontstond over die foto met die prak zo pontificaal in beeld. Ja, ‘zo lag hij ook op het strand’. Dan ga je toch ook niet fotograferen met je arm helemaal uitgestoken en dan uit de goede hoek om te laten zien wat je allemaal in huis hebt? En hou het dan ook in huis, zou ik zeggen.”

‘Hou het daar!’

Collega Jordi Versteegden is het daarmee eens. “Dat en hou het op OnlyFans, want dat is waar heel veel ouders zich dan zorg over maken. Van: ja, mijn kinderen zien dit ook.”

Hij vindt het zonde om te zien hoe erg Ferry is afgegleden. “Ik herinner me nog steeds die Ferry van Goede Tijden Slechte Tijden een aantal jaren geleden en dan nu in één keer met dit soort content.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ferry Doedens interessant genoeg voor een item in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen