Yves Berendse geeft Ferry Doedens tik op vingers na ordinaire foto

De bekende zanger Yves Berendse geeft de gevallen soapster Ferry Doedens een flinke tik op de vingers na het plaatsen van een ordinaire foto. “Dit is waar OnlyFans voor bedoeld is.”

Yves Berendse en Ferry Doedens © Instagram

Ferry Doedens heeft zijn acteercarrière min of meer opgegeven om betalende rukkers blij te maken op het internet. Hij heeft een pagina waar mensen een tientje per maand voor kunnen dokken en dan trekt hij zijn onderbroek uit. Heel fijn natuurlijk dat dat achter slot en grendel zit, maar inmiddels wordt ook zijn Instagram steeds vulgairder.

Waarom nou?

In een poging om mensen over te halen om voor zijn naakte lijf te betalen, heeft Ferry nu een close-up van zijn gevulde slip geplaatst op Instagram en dat vinden veel mensen ongepast. Hij wordt bijvoorbeeld ook gevolgd door veel jonge GTST-fans die hier niet om vragen en zijn posts worden soms ook willekeurig geserveerd door het Insta-algoritme.

Het komt Ferry op ongelooflijk veel kritiek te staan. “Waarom deze foto’s op Instagram? Er zitten ook kinderen op Instagram hè? Je wilde serieus genomen worden door mensen en hoopte zelfs dat GTST je weer terug zou nemen! Maar waarom dan deze foto’s? Dat snap ik niet”, zegt volger Jolanda bijvoorbeeld.

Slecht voorbeeld

Ramona vindt het ook onprettig dat ze opeens Ferry’s bulge vol in haar scherm te zien krijgt. “Zo jammer dit. Ik heb altijd een onwijze gunfactor naar jou gehad, maar zo je Insta openen en een l*l in je gezicht krijgen zonder erom te vragen is zo’n tegenvaller. Daar heb je die kanalen toch voor?”

Daar moet Ferry zich vooral uitleven, vindt Ramona. “Maar ik weet wel dat mijn dochter jou niet gaat volgen. Dan wil je als serieus gezien worden en dan doe je dit? Heel teleurstellend en goor. Als jij je er goed bij voelt, zet het dan op kanalen die hiervoor gemaakt zijn, maar hier zitten zoveel kinderen die straks denken dat dit normaal is.”

Yves is kritisch

Zanger Yves Berendse, bekend van hits als [nog opzoeken], vindt dit ook not done van Ferry. “Is dit niet precies waar OnlyFans voor bedoeld is? 🤷‍♂️”, bijt hij hem toe onder de bewuste Insta-post.

Ferry heeft die reactie van Yves ook gezien en reageert: “Op mijn OnlyFans heb ik hem zónder slip gepost 😂.”

Yves’ tik op de vingers lijkt al met al niet echt hard aan te komen bij Ferry. Hij heeft dan ook behóórlijk getrainde handen…

Instagram

De bewuste vulgaire post van Ferry, waar hij ook zijn moeder bij betrekt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Ferry Doedens close-ups van zijn slip gewoon op OnlyFans moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen