Marijke Helwegen straft Johan Derksen: ‘Dit slaat nergens op’

Marijke Helwegen vindt het niet terecht dat Ferry Doedens zo is afgekraakt door Johan Derksen. “Ik vind dit nergens op slaan. Waarom zouden mensen niet geïnteresseerd zijn in Ferry?”

Johan Derksen en Marijke Helwegen © SBS

Ferry Doedens had een prima carrière als soapacteur, maar vanwege een uit de hand gelopen snuifhobby is hij aan lager wal geraakt. De acteur brengt zijn dagen nu rukkend door. Totaal niet geschikt als talkshowgast dus, vindt Johan Derksen. Hij uitte een tijdje geleden felle kritiek toen Ferry aan tafel verscheen bij HLF8.

‘Slaat nergens op!’

Ongelooflijk, vond Johan dat. Hij riep in Vandaag Inside: “Welke gek heeft die gozer nou uitgenodigd? Er is niemand in Nederland die in die vervelende Doedens geïnteresseerd is. Dit is geen B-gast, maar een C-gast.”

Marijke Helwegen vindt dat onaardig, zegt ze in weekblad Party. “Daar ben ik het helemaal niet mee eens. Ik kan het goed vinden met Johan Derksen, hij is voor mij altijd heel aardig. Maar ik vind dit nergens op slaan. Waarom zouden mensen niet geïnteresseerd zijn in Ferry?”

‘Het kan niet’

De societyster heeft Ferry vijf jaar geleden ontmoet bij een reclamebureau en heeft sindsdien sympathie voor hem. Je moet die jongen niet afschrijven, vindt Marijke. “Je moet niet vergeten dat hij als Lucas Sanders een grote ster was in Goede Tijden, Slechte Tijden en altijd hard gewerkt heeft, dus waar hebben we het over?”

Ze vervolgt: “Ik vind de uitspraak die Johan over Ferry heeft gedaan niet kunnen. Je moet dat niet doen bij iemand en daarom vind ik het fijn dat ik er in Party iets over mag zeggen, want Ferry doet er wel degelijk toe.”

Veel fans

Marijke is een nette dame. Vindt zij het niet een beetje ordinair dat Ferry nu rukkend zijn geld verdient op OnlyFans? “Ik dacht in eerste instantie dat het een site was waardoor je heel veel fans kon krijgen, haha.”

Nu weet ze wel beter, maar ze heeft Ferry nog niet bezig gezien. “Ik heb nog nooit op OnlyFans gekeken. Als ik dat wel zou doen, val ik flauw, want ik heb in mijn leven maar één man naakt gezien en dat is Harry, met wie ik al vijftig jaar getrouwd ben!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen