Ferry Doedens afgekraakt in Vandaag Inside: ‘Vervelende jongen!’

Ferry Doedens is flink door de mangel gehaald in de gevreesde talkshow Vandaag Inside. Daar vinden ze het belachelijk dat de gevallen soapie zo vaak een podium krijgt. “Vervelende jongen!”

René van der Gijp, Ferry Doedens en Hélène Hendriks © SBS 6

Het moet niet gekker worden: zelfs Ferry Doedens gaat straks het theater in met een eigen show. De acteur vindt zijn levensverhaal – hij is ontslagen bij GTST en filmt sindsdien de hele dag hoe hij aan zijn komkommer trekt – interessant genoeg om theaters in het héle land aan te doen: van Amsterdam tot Roosendaal en van Uden tot Vlaardingen.

Inhoudsloze Ferry

Mensen die benieuwd zijn naar Ferry moeten 25 euro voor een kaartje neerleggen. De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen dat mensen dit geld uit willen geven aan een gevallen soapacteur. Aan de publiciteit kan het in elk geval niet liggen: hij staat om de haverklap voor de camera’s van Boulevard en Shownieuws, én zat woensdag in HLF8.

De tv-optredens van Ferry zijn – hoe kan het ook anders – enórm leeg. Hij vertelde aan tafel bij Hélène Hendriks dat hij het heel vervelend vindt dat Guido den Aantrekker heeft gezegd dat er misschien wel een implantaat in zijn kin zit. “Wel heb ik fillers in mijn wallen en botox in mijn voorhoofd.”

‘Vervelende Doedens!’

Vandaag Inside-ster Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat het zo’n Ferry lukt om aan die talkshowtafel te belanden. “Welke gek heeft die gozer nou uitgenodigd?”, vroeg hij zich donderdag al af. En daar voegde hij gisteren aan toe: “Er is niemand in Nederland die in die vervelende Doedens geïnteresseerd is.”

Zelf had Hélène ook al haar twijfels over Ferry. “Ik snap ook wel wat je denkt over Ferry Doedens. Dat gevoel had ik ook van: ja, wat moet ik daarmee? Maar iedereen die naar het theater gaat nodigen we uit om promotie te doen voor het theaterstuk, dus dat kan ik wel volgen. Alleen: Ferry Doedens is wel, zeggen zij dan ook, echt iets voor SBS.”

‘Doek SBS maar op!’

Ferry is echt iets voor SBS? “Dan moeten ze SBS ook opdoeken, vind ik. Hahaha”, giert René van der Gijp.

Johan verbijsterd: “Als Ferry Doedens echt iets voor SBS is, dan moeten wij een andere zender zoeken! Wil je nooit meer zoiets zeggen, Hélène?”

René: “Ferry Doedens is iets voor OnlyWomen of OnlyMen, hoe is het? Lekker met z’n blote l*l! Dat doet hij goed, prima toch?”

‘Haal HLF8 van tv!’

Gasten als Ferry bewijzen dat HLF8 geen bestaansrecht heeft, aldus Johan. “Die hele redactie van jou snapt er niets van. Je moet je niet met B-gasten maar met C-gasten behelpen”, zegt hij tegen Hélène. “Net zat Maxim Hartman er. Nou, een vervelendere man kun je er niet neerzetten.”

“Het is echt hopeloos dat programma en dat ligt aan de redactie en de eindredactie. Die falen hopeloos en het is het kijken ook niet waard. Jeroen Pauw is de producent en je moet tot de conclusie komen dat dat programma van de buis moet. Als Talpa moet je ook in kunnen zien dat er geen toekomst in dat programma zit. Er zit een soort smet op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen