Ferry Doedens vergelijkt zichzelf met Lady Gaga: ‘Ben net als haar’

Ferry Doedens denkt dat hij als BN’er met onzekerheden zeer veel gelijkenissen vertoont met de Amerikaanse superster Lady Gaga. “Zij voelde zich nooit goed genoeg. Dat heb ik ook.”

Ferry Doedens en Lady Gaga © RTL

Je kunt aan Ferry Doedens zien hoe cocaïne je in een razend tempo aan lager wal kan brengen. Hij had een vaste rol in de populaire soapserie Goede Tijden Slechte Tijden en pakte flink wat leuke schnabbels, maar door zijn gesnuif en slechte arbeidsethos moet hij tegenwoordig geld verdienen met zijn snikkel. Voor de webcam.

Vergelijken met Gaga

Ferry stopt echter niet met dromen. Bij tijd en wijle vergelijkt hij zich zelfs met megaster Lady Gaga. “Als buitenstaander denk je: Lady Gaga heeft het mooi voor elkaar. Ze is wereldberoemd en steenrijk, als ze ergens naartoe gaat wordt ze begeleid door politiemensen”, vertelt hij in Veronica Superguide.

Hij vervolgt: “Maar dan zie je haar docu en blijkt dat zij ook gewoon heeft gestruggeld met depressiviteit en faalangst. Ze zegt letterlijk: ‘Ik voelde me nooit slim of goed genoeg als muzikant.’ Dat heb ik ook vaak genoeg gehad, dat ik dacht: ik ben niets, want ik heb geen universiteit gedaan.”

‘Wat ben ik eigenlijk?’

Eigenlijk voelt Ferry zich ook vaak helemaal niks. “Ik ben geen advocaat of accountant, wat kan ik nu eigenlijk? Toen ik een paar jaar geleden uit GTST ging, had ik enorme spijt dat ik geen echt vak had geleerd. Inmiddels weet ik: iedereen is goed in wat hij of zij doet.”

Inderdaad, Ferry doet het hartstikke goed boven de wasbak. “Dat heeft niks te maken met je opleiding, maar alles met hoe je in het leven staat en op welke manier je met mensen omgaat.”

Prachtig. Heeft iemand een tegeltje?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens had spijt dat hij geen echt vak heeft geleerd. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen