Waylons sorry-interview komt dichterbij: ‘Bibi op de eerste rij?’

Waylon ziet zijn grote sorry-interview aan de talkshowtafel van Eva Jinek steeds dichterbij komen. “Als Bibi dan op de eerste rij gaat zitten knikken, dan is de boel volgens mij wel opgelost.”

Eva Jinek, Bibi Breijman en Waylon © RTL, Instagram

Het vreemdgaan van Waylon terwijl zijn geliefde Bibi Breijman hoogzwanger thuis op de bank zat is hem duur komen te staan. Zijn imago heeft een ongelooflijke deuk opgelopen, want vreemdgangers liggen niet echt lekker bij de gemiddelde Nederlander. Tijd om sorry te zeggen op televisie dus: volgende week woensdag zit hij bij Eva Jinek.

Waylon door het stof

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds denkt dat Waylon er heel goed aan doet om door het stof te gaan aan de talkshowtafel van Eva. “Nou, dat zou wel goed zijn. Kijk, hij is natuurlijk rock and roll en zo’n ingewikkeld verhaal is het ook niet”, zegt de bladenmaker in zijn podcast Strikt Privé.

De mensen zullen zijn excuses wel slikken, verwacht Evert. “Hij is vreemdgegaan. Ja, dat is zo, daar heeft Kluun z’n hele carrière op gebouwd, met een vrouw die dood- en doodziek was. Dat wordt je in het algemeen niet zo heel kwalijk genomen in Nederland, maar je hebt thuis wél wat uit te leggen.”

Bibi op rij één

We moeten Waylons wangedrag niet overdrijven, vindt Evert. “Het is natuurlijk geen MeToo-verhaal, het is geen verkrachtingszaak, zoals andere zaken die de aandacht trekken in de showbizz, dus als hij zegt: ‘Ja, ik ben vreemdgegaan toen Bibi zwanger was, dat was stom en niet netjes, maar het spijt me’, dan is het voor mij wel klaar.”

Het zou volgens Evert goed zijn als Bibi straks op de eerste rij zit in de studio van Jinek. “Als zij dan op de eerste rij in het publiek zit te knikken, dan heb je de boel wel opgelost in mijn optiek.”

‘Joh, laat gaan!’

René van der Gijp zegt in Vandaag Inside juist dat hij absoluut niet begrijpt dat Waylon straks bij Eva gaat zitten. “Die komt drie kwartier uitleggen waar hij dan z’n pielemuis in gestoken heeft. Dan denk ik bij dat soort mensen: joh, laat gaan!”

Zijn collega Johan Derksen vindt het wél een goede move. “Waylon is gewoon zonder concurrentie de beste zanger van Nederland. Er zit dus wel iemand waar heel veel mensen in geïnteresseerd zijn en dat ze dan onzin verkondigen, dat zal me een worst zijn, maar ik denk dat een hele hoop fans dat wel leuk vinden.”

Groot hart

Veel mensen vragen zich ondertussen vooral af hoe het in hemelsnaam kan dat Bibi hem al na één nachtje slapen heeft vergeven. Privé-sterjournalist Jan Uriot belde er een tijdje geleden over met een gedragspsycholoog. “Ik heb gezegd van: ‘Hoe kan het nou zijn dat het tussen Bibi en Waylon helemaal geen probleem lijkt te zijn?’”

Die psycholoog legde uit dat de pijn van een relatiebreuk soms groter is dan de pijn van het vreemdgaan, dus dat men de relatie dan toch maar voortzet. “Het kan zijn dat ze een groot hart heeft, dat ze denkt: joh, ga je gang maar. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze zelf ook regelmatig buiten heeft gespeeld”, aldus Jan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman straks op de eerste rij tijdens het sorry-interview van Waylon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen