Waylon compleet afgeslacht: ‘Misselijke narcist die niet spoort!’

Waylon wordt met de grond gelijk gemaakt door juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze is al jaren op de hoogte van zijn gedragingen en stelt nu dat hij een misselijke narcist is die niet spoort.

Yvonne Coldeweijer, Waylon en Bibi Breijman © Instagram, YouTube

Het is de zoveelste BN’er-man die is ontmaskerd als vreemdganger: Waylon. Door de juicekanalen is zijn geliefde Bibi Breijman erachter gekomen dat hij hem ook wel eens in een ander hangt. Aanvankelijk was ze pislink en stuurde ze hem subiet het huis uit, maar na een paar dagen mocht de zanger alweer thuiskomen. “Met woede kom je niet verder.

Horror-Waylon

Met woede kom je niet verder? Of met woede raakt je portemonnee leeg? Yvonne Coldeweijer denkt dat Bibi om die laatste reden bij Waylon blijft. De twee dames kennen elkaar van vroeger, toen ze als YouTubers bij hetzelfde bureau zaten. Ze hebben in 2017 samen een korte reisserie opgenomen in Indonesië, vertelt Yvonne in haar spionnenchat.

Bibi had voorafgaand aan die reis naar Indonesië net de finale van de RTL 4-show It Takes 2 gewonnen, waar ze in team-Waylon zat. Tijdens de vlucht deed Bibi een boekje over hem open, vertelt Yvonne. “Bibi zei: ‘Het was verschrikkelijk. Waylon was zó gemeen. Hij gaf me k*topmerkingen, hij zou me coachen maar nam nooit op, hij was er niet voor me.'”

Misselijke man

Waylon gedroeg zich achter de schermen echt als een hork, onthulde Bibi tegen Yvonne. De juicekoningin klapt nu uit de school: “Toen Bibi won moest ze op de foto, maar Waylon was al in de kleedkamer om zijn spullen te pakken. De productie moest hem er echt weer bij roepen. Toen riep hij: ‘Daar heb ik helemaal geen zin in, rot maar op!'”

Het verbaasde Yvonne allemaal niets. Eén van haar beste vriendinnen heeft namelijk een relatie gehad met Waylon. “Ik zei tegen Bibi: ‘Meid, don’t get me started over deze man. Ik weet hoe hij is. Hij is een narcist en een misselijkmakend figuur.’ Laat ik het zo zeggen: vreemdgaan is nog maar het minste van hoe misselijk deze man is.”

Voor het geld

Bibi had na het winnen van de finale nog appcontact met Waylon. Yvonne: “Het volgende vind ik wel lullig om te zeggen, maar it happened… Haar moeder zei toen tegen haar: ‘Joh, waarom doe je niet gewoon even leuk terug, want dan mag je misschien met hem optreden in Ahoy.’ Ze liet het me gewoon zien, dus het is honderd procent waar.”

Een paar weken na hun Indonesië-reis had Bibi opeens een relatie met Waylon. Yvonne: “Dat is dan omdat iemand bekend is of geld heeft. Sorry, ik kan geen andere reden bedenken.”

Vreemdganger

En dat is ook de reden waarom Bibi nu bij Waylon blijft, vermoedt Yvonne. “Het is een ‘Moniqueje’. Ze woont in een kast van een huis. Ze heeft een nanny en een zwembad. Waar gaat ze heen?”, vult ze aan in haar podcast De Juice Show. “Een bloedhekel heb ik aan die vent. Het is gewoon zo’n nare narcist.”

Yvonne vindt het stuitend dat Waylon na een paar dagen alweer welkom was bij Bibi. “Dit soort mensen, vreselijke narcisten zoals Willem, hebben zichzelf een patroon aangeleerd. Die liegen om te krijgen wat ze willen. This is all fake.”

De spionnenlegerchat van Yvonne, waarin ze ook onthult dat de zanger nog steeds vreemdgaat, is alleen beschikbaar voor abonnees. Lid worden kan via Petje.af.

Wander

Bibi en Yvonne hebben in 2017 samen een vierdelige reisserie opgenomen in Indonesië:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen